Kanadská brusinka lyofilizovaná AF tinktura 50ml Vaccinium macrocarpon

I
Z
 
Kód zboží:82198001
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:172 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kanadská brusinka lyofilizovaná AF tinktura 50ml Vaccinium macrocarpon

Klikva velkoplodá je malý plíživý keřík dorůstající výšky až jeden metr. Známá je též jako kanadská brusinka. Domovinou jí je Severní Amerika.

Ceněná a pěstovaná je především pro své chutné plody, které se velikostně dají přirovnat k angreštu, avšak barva je načervenalá, až červená. Plody kanadské brusinky mají kyselou ovocitou příchuť.

Kanadská brusinka neboli klikva velkoplodá je sušena mrazem. Vakuové vymrazování neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Zachovává si až 90 % obsahových látek. Kanadská brusinka obsahuje tzv. proanthokyanidiny (PAC).
Složení:
Rostlinný glycerol, voda, Vaccinium macrocarpon.
Dávkování:
Po protřepání užívají dospělí (75 kg) 20 kapek 3× denně. Dětem dávkujeme úměrně jejich tělesné hmotnosti. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje výtažek odpovídající 3 810 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Chmel otáčivý AF tinktura 50 ml Humulus lupulus

Gymnéma lesní AF tinktura 50 ml Gymnema sylvestre

Dangšen AF tinktura 50ml Codonopsis pilosula

Štětka lesní AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie