Jetel luční AF tinktura 50ml

I
Z
R
 
Kód zboží:82198095
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:129 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Jetel luční AF tinktura 50ml

Jetel luční je vytrvalá rostlina dorůstající výšky až 10 cm. Někdy se mu říká jetel červený, což vzniklo nesprávným překladem z cizích názvů. Původem je z Evropy a přilehlých částí Afriky a Asie. V České republice se začal pěstovat v 19. století, dnes je ozdobou každé rozkvetlé louky ve všech nadmořských výškách.

Fytoterapeuticky využitelnou částí jsou květy jetele, které se sbírají od května do října. Jetel luční přispívá k udržení normálních funkcí srdce, podporuje kardiovaskulární zdraví a optimální krevní tlak. Má blahodárný vliv na zdraví kostí a je doporučován ženám v období menopauzy.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Jetel luční (Trifolium pratense).
Dávkování:
Po protřepání užívají dospělí (75 kg) 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 1 182 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kanadská brusinka lyofilizovaná AF tinktura 50ml Vaccinium macrocarpon

Gotu kola pupečník AF tinktura 50ml Centella asiatica

Damiána - Turnera diffusa AF tinktura 50ml

Medvědí česnek lyofilizovaný AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie