Ginkgo biloba AF tinktura 50ml

I
Z
 
Kód zboží:82198055
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:148 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ginkgo biloba AF tinktura 50ml

Jinan dvoulaločný je mohutný strom, který je vysoce odolný a nenáročný na půdu. Jeho domovinou je jihovýchodní Asie, ale dnes je k vidění prakticky po celém světě.

Základním účinkem ginkga je rozšiřování kapilár v periferním cévním řečišti a podpora průtokových vlastností krve (vasodilatace).

Ginko biloba umožňuje prokrvení i těch nejmenších žilek v celém organismu a tím usnadňuje přenos důležitého kyslíku a glukózy. Následkem je dostatečné prokrvení mozku, což má vliv na všechny kognitivní funkce, jako jsou paměť, schopnost porozumět, vyjadřovat se, koncentrovat se a řešit problémy. Správná cirkulace krve má dále vliv na tzv. pocit těžkých nohou. Ginkgo je silný antioxidant.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba).

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla!
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3 x denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka odpovídá 3 398 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Česnek setý AF tinktura 50 ml Allium sativum

Bacopa monnieri - brahmi AF tinktura 50ml

Chanca piedra AF tinktura 50ml Phyllanthus niruri

Wira wira AF tinktura 50 ml




Výrobky značky:

Kategorie