Echinacea - třapatka nachová AF tinktura 50ml Echinacea purpurea

I
Z
R
 
Kód zboží:82198009
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:179 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Echinacea - třapatka nachová AF tinktura 50ml Echinacea purpurea

100% čistá Echinacea - třapatka tinktura s 0% alkoholu pro zdraví naší imunity, horních cest dýchacích a močových cest.

Echinacea – třapatka nachová je trvalka dorůstající průměrné výšky 1 m, je často pěstována jako okrasná rostlina. Sběrnou částí pro fytoterapeutické účely je kořen, který se sbírá na podzim ze tří až čtyřletých rostlin.

V 50. a 80. letech bylo provedeno několik výzkumů, které dokazují, že echinacea podporuje imunitní systém, má vliv na přirozenou obranyschopnost. Třapatka nachová napomáhá udržovat normální zdraví dolních cest močových. Tradičně se používá pro podporu zdraví horních cest dýchacích, normalizuje respirační funkce. Užívání se doporučuje zejména v rizikových obdobích podzimu či zimy.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Echinacea purpurea.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 18 kapek 2× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 1 500 mg čerstvé rostlinné hmoty. Úprava dávkování bezalkoholových tinktur pro děti od tří let: Počet kapek v „dospělé” dávce vydělíme číslem 75, toto vynásobíme hmotností vašeho dítěte v kg a vyjde nám počet kapek v „dětské” dávce.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ženšen pravý 6letý AF tinktura BIO 50 ml panax ginseng

Jiaogulan Thailand AF tinktura 50ml Gynostemma pentaphyllum

Ginkgo biloba AF tinktura 50ml

Štětka lesní AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie