Čekanka kořen AF tinktura 50ml

I
Z
R
 
Kód zboží:82198093
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:150 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Čekanka kořen AF tinktura 50ml

Čekanka obecná (lat. Cichorium inthybus) je trvalka dorůstající výšky až 120 cm. Díky krásnému fialovému květenství je vidět i v okrasných zahradách. Sběrnou částí je celá rostlina – kořen, nať i květ. U čekanky obecné se sbírá kořen (Radix cichorii), nať (Herba cichorii) nebo list (obojí nejlépe před rozkvětem) nebo květ, jenž je nejlepší v rozkvětu. Kořen se sbírá na podzim.

Čekanka obecná ovlivňuje střevní zdraví, udržuje ho v normálním stavu. Podporuje trávení a je dobrým pomocníkem při kontrole hmotnosti.
Je vhodná pro podporu normální funkce jater. Doporučuje se při očistě střev a pro celkovou střevní pohodu. Čekanka působí močopudně a přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a pozitivně působí na zdraví srdce a cév. Mezi další blahodárné účinky čekanky obecné řadíme vliv na kosti a klouby.
Složení:
Čekanka obecná.
Dávkování:
Obvykle se užívá odvar z kořene, a to v poměru 5 g na 1 l vody. Povaříme a poté scedíme. Ráno a večer vypijeme jeden šálek. Droga se rovněž často míchá s jablečníkem, heřmánkem nebo smetankou.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kozlík lékařský - baldrián AF tinktura 50ml Valeriana officinalis

Lapacho AF tinktura 50ml Tabebuia impetiginosa

Haritaki AF tinktura 50 ml Terminalia chebula

Pampeliška lékařská AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie