Arónie černý jeřáb BIO AF tinktura 50ml

I
Z
R
 
Kód zboží:82198091
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:159 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Arónie černý jeřáb BIO AF tinktura 50ml

Bobule zmírňují bolesti žaludku, chrání žaludeční sliznice a podporují zažívání. Chrání před zápaly v těle a nachlazením, podporují imunitu. Mají antioxidační účinek. Chrání srdce a cévy před ucpáváním (ateroskleróza) a působí proti vysokému krevnímu tlaku.

Arónie je keř nebo malý strom dorůstající výšky až 1,5 m. Za původní oblast rostliny se považují východní lesnaté oblasti Severní Ameriky. Vyskytuje se ve vlhčích lesích. Do Evropy se dostala na přelomu 17. a 18. století. V dnešní době je arónie pěstována a velice ceněna zejména pro své malé plody – malvice, které jsou využívány především v anglosaských zemích na výrobu džemů, džusů, vína, na odvary, či jako přísada např. do koláčů.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Aronia melanocarpa.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 15 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 11 536 mg čerstvých plodů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kozlík lékařský - baldrián AF tinktura 50ml Valeriana officinalis

Lapacho AF tinktura 50ml Tabebuia impetiginosa

Haritaki AF tinktura 50 ml Terminalia chebula

Pampeliška lékařská AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie