Omega 3 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:91067025
Výrobce:Mammut nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:165 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Omega 3 90 kapslí

Kapsle obsahují vysoce kvalitní rybí tuk s vysokým podílem polynenasycených omega-3 mastných kyselin. Každá porce obsahuje 350 mg omega-3 mastných kyselin. Mastné kyseliny snižují riziko infarktu, zlepšují paměť a imunitu včetně psychického stavu, snižují cholesterol a brání ucpávání cév.

Benefity produktu:
- obsahují vysoce kvalitní rybí tuk
- EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce
- DHA přispívá k udržení normální funkce mozku a zraku
- obsahují navíc vitamín E
- slouží k ochraně buněk před oxidativním stresem

Omega-3 mastné kyseliny jsou esenciální mastné kyseliny. To znamená, že mastné kyseliny by měly být přijímány s jídlem nebo prostřednictvím doplňků.
Kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA) jsou omega-3 mastné kyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto mastné kyseliny se vyskytují především v tučných mořských rybách, jako je losos, makrela, tuňák a sleď. Kvůli průmyslovým odpadním vodám, zemědělským hnojivům, znečištění ovzduší a dalším zdrojům se do vod stále častěji dostávají těžké kovy jako rtuť, kadmium a olovo. V důsledku toho se těžké kovy hromadí také v rybách a jiných vodních organismech prostřednictvím potravního řetězce, přičemž akumulace se liší v závislosti na druhu, velikosti a stanovišti.

Vitamín E patří k nejdůležitějším antioxidantům. Chrání buňky před volnými radikály, oxidačním stresem a zároveň pomáhá zpomalovat stárnutí buněk. Nedostatek vitamínu E snižuje obranyschopnost. Na vitamín E jsou bohaté oleje z pšeničných klíčků, mléko, máslo, sója, burákové oříšky, saláty a maso.
Složení:
Rybí olej, želatina (obal tobolky), zvlhčovadlo (glycerol), DL-alfa-tokoferolacetát.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín E10.6 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
DHA docosahexaenoic acid120 mg
EPA eicosapentaenoic acid180 mg
Omega-3 kyseliny0.35 g
Rybí olej1000 mg
Dávkování:
2 kapsle denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie