Ostatní » 


Dárkové balení 2 čajů Adventní čas

Z
I
R
 
Kód zboží:40099091
Výrobce:Sonnentor
Dostupnost:skladem
 
Cena:200 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dárkové balení 2 čajů Adventní čas

dárkové balení dvou čajů bio
Předvánoční čas má být naplněný radostí, pohodou v rodinném kruhu, chystáním vánoční výzdoby nebo koledováním. V zimě snad asi není nic příjemnějšího než se zachumlat pod deku, hřát si dlaně šálkem voňavého čaje a dívat se z okna na tiše padající sníh. Doslova pohádka! Darujte sobě i svým blízkým tyto krásné chvilky.

Světelný třpyt - plamínky svíček tiše poskakují a v šálku se krásně třpytí zimní čas. Podmanivá vůně této bylinné směsi probudí kouzelné vzpomínky na všechny srdci blízké, a bude tak skvělým společníkem při večerním rozjímání.

Adventní ovocný čaj - vstupte do magického období Adventu v doprovodu ovocné směsi, která zahřeje a vykouzlí úsměv na tváři.
Složení:
Adventní ovocný čaj bio (aromatizovaný ovocný čaj) - jablka bio, ibišek bio, šípek bio, skořice bio, hrušky bio, kdoule bio, pomerančová kůra bio, hřebíček bio, vanilka extrakt bio;

Světelný třpyt bio (aromatizovaná bylinná směs) - meduňka bio, verbena citronová bio, skořice bio, pomerančová kůra bio, řecký horský čaj bio, badyán bio, růže okvětí bio, éterický olej bio (pomeranč)

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Dávkování:
Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ježíškův nebeský čaj BIO 27 g porcovaný

Tady roste radost BIO 27 g čaj porcovaný dvoukomorový

Ježíškův nebeský BIO čaj sypaný 60 g

Dárková kazeta čajová Biorarášci




Výrobky značky:

Kategorie