Ostatní » 


Dárková kazeta čajová půvabný čas vánoc

 
Kód zboží:40099084
Výrobce:Sonnentor
Dostupnost:skladem
 
Cena:386 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dárková kazeta čajová půvabný čas vánoc


Dárková kazeta čajová - Půvabný čas Vánoc
dárková kazeta čajů bio
Hledáte něco, co vaše nejbližší zaručeně potěší a udělá jim radost? Obdarujte je dárkovou kazetou skvělých čajů, které zahřejí na těle i na duši.

Světelný třpyt bio - plamínky svíček tiše poskakují a v šálku se krásně třpytí zimní čas. Podmanivá vůně této bylinné směsi probudí kouzelné vzpomínky na všechny srdci blízké, a bude tak skvělým společníkem při večerním rozjímání.

Ježíškův nebeský čaj bio - vánoční čas je nejkrásnější dobou v roce. Nebeská směs bylinného čaje s vůní koření vám zkrátí čekání na Ježíška, vychutnejte si toto kouzelné období.

Dobrá nálada bio - je nejstarší a nejoblíbenější bylinnou čajovou směsí Sonnentoru. Je v ní to nejlepší, co bylinky našeho kraje nabízejí, a chutná jak dospělým, tak dětem.

Nadechnutí v lese bio - pro stromy nevidíte les? Tak to je čas na malou pauzu! V tomto čaji se snoubí vybrané lesní bylinky. Zastavte spěch a zhluboka se nadechněte.
Složení:
Světelný třpyt bio (aromatizovaná bylinná směs) - meduňka bio, verbena citronová bio, skořice bio, pomerančová kůra bio, řecký horský čaj bio, badyán bio, růže okvětí bio, éterický olej bio (pomeranč);

Ježíškův nebeský čaj bio (bylinný čaj s kořením) - skořice bio 38 %, meduňka bio, ostružina list bio, pomerančová kůra bio, jablka bio, lékořice bio, hřebíček bio, chrpa květ bio, měsíček bio;

Dobrá nálada bio (bylinný čaj) - ostružina list bio, máta okrouhlolistá bio, měsíček květ bio, chrpa květ bio, slunečnice okvětí bio;

Nadechnutí v lese bio (bylinná směs) - ostružina list bio, borůvka list bio, smrkové jehličí bio, pampeliška bio, kopřiva bio, jitrocel bio, pestrovka kulovitá bio, prvosenka jarní bio

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Dávkování:
Návod k přípravě bylinného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat. Návod k přípravě zeleného a bílého čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte horkou vodou (70–80 °C) a nechte 2–3 min. luhovat. Návod k přípravě ovocného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 10 min. luhovat.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ježíškův nebeský čaj BIO 27 g porcovaný

Tady roste radost BIO 27 g čaj porcovaný dvoukomorový

Ježíškův nebeský BIO čaj sypaný 60 g

Dárková kazeta čajová Biorarášci




Výrobky značky:

Kategorie