Ostatní » 


Dárková kazeta čajová pro radost

 
Kód zboží:40099086
Výrobce:Sonnentor
Dostupnost:skladem
 
Cena:386 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dárková kazeta čajová pro radost


Dárková kazeta čajová - Pro radost
dárková kazeta čajů bio
Hledáte něco, co vaše nejbližší zaručeně potěší a udělá jim radost? Obdarujte je dárkovou kazetou skvělých čajů, které zahřejí na těle i na duši. Na visačku kytice můžete vepsat i milý vzkaz.

Děkuji bio - s tímto bylinným čajem získá každé poděkování ten správný ráz. Na tohle slovíčko nikdy není pozdě a nezapomeňte, že někdy jsou v životě situace, za které můžeme děkovat pořád.

Chvilka relaxace bio - napijte se této jemné bylinné směsi a uvidíte, že se každá trampota rázem promění v pouhou maličkost. Meduňka a levandule vám můžou pomoci relaxovat a vychutnat si chvilku pro sebe.

Čaj štěstí bio - některé maličkosti nejsou samozřejmostí a mnohdy jsou velkým štěstím. Tato bylinná směs je uvolňující, posilující, a třeba vám přinese štěstí.

Sluneční pozdrav bio - tento čaj v sobě nese tvář slunečních paprsků a je milým pozdravem všem blízkým. Jemná ovocno-bylinná směs má velmi harmonickou chuť, je osvěžující a velmi oblíbená u dětí i dospělých.
Složení:
Děkuji bio (bylinný čaj) - ostružina list bio, citronová mateřídouška bio, meduňka bio, lípa květ bio, růže okvětí bio, měsíček květ bio, prvosenka jarní bio;

Chvilka relaxace bio (bylinná směs s kořením) - meduňka bio 32 %, levandule bio 22 %, šalvěj bio. fenykl bio 11 %, petržel bio, měsíček květ bio;

Čaj štěstí bio (bylinný čaj) - meduňka bio, máta okrouhlolistá bio, máta peprná bio, sléz nať bio, chrpa květ bio, měsíček květ bio;

Sluneční pozdrav bio (ovocný čaj s bylinkami) - šípek bio, jablka bio, citronová tráva bio 19 %, máta kadeřavá bio, ibišek bio, jahody bio, chrpa květ bio, měsíček květ bio

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Dávkování:
Návod k přípravě bylinného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Návod k přípravě zeleného a bílého čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte horkou vodou (70-80 °C) a nechte 2-3 min. luhovat. Návod k přípravě ovocného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 10 min. luhovat.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ježíškův nebeský čaj BIO 27 g porcovaný

Tady roste radost BIO 27 g čaj porcovaný dvoukomorový

Ježíškův nebeský BIO čaj sypaný 60 g

Dárková kazeta čajová Biorarášci




Výrobky značky:

Kategorie