Ostatní » 


Dárková kazeta čajová kouzlo zimních večerů

 
Kód zboží:40099085
Výrobce:Sonnentor
Dostupnost:skladem
 
Cena:386 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dárková kazeta čajová kouzlo zimních večerů


Dárková kazeta čajová - Kouzlo zimních večerů
dárková kazeta čajů bio
Hledáte něco, co vaše nejbližší zaručeně potěší a udělá jim radost? Obdarujte je dárkovou kazetou skvělých čajů, které zahřejí na těle i na duši.

Zimní noc bio – skořice a hřebíček v kombinaci s jablky, šípky a mandarinkovým i pomerančovým éterickým olejem z tohoto čaje dělá nepostradatelného společníka v době chladných zimních dní.

Kouzlo krbu bio - když venku tancují sněhové vločky a je vlezlá zima, je šálek tohoto čaje tou pravou volbou. Klasický ovocno-kořeněný čaj se skořicí, šípkem, ibiškem a kousky pomeranče zahřeje tělo i duši.

Čas na perníček bio - díky tomuto čaji se v mžiku rozprostře celým domem příjemná vůně perníčků. Vychutnejte si jej místo dezertu a prohřejte se během mrazivých dní.

Anděl strážný bio - báječnou směs máty, meduňky s koriandrem, šípkem a fenyklem můžete popíjet po celý den. Má kořeněnou chuť a skvěle ladí s medem.
Složení:
Zimní noc bio (aromatizovaný ovocný čaj) - šípek bio, ibišek bio, pomerančová kůra bio, skořice bio, jablka bio, hřebíček bio, éterický olej bio (pomeranč bio, mandarinka bio, hřebíček bio, skořice bio, levandule bio);

Kouzlo krbu bio (aromatizovaný ovocný čaj s kořením) - šípek bio, jablka bio, ibišek bio, pomerančová kůra bio, skořice bio 9 %, éterický olej bio (pomeranč bio, vanilka bio);

Čas na perníček bio (bylinná směs s kořením) - pražená pohanka bio, ostružiník bio, skořice Cassia bio 12 %, červený pomeranč bio, nové koření bio 9 %, pohanka nať bio, tulsi bio, zázvor bio, hřebíček bio, badyán bio, anýz bio, kardamom bio, pepř černý bio (U citlivých osob může způsobit fotosenzibilizaci.);

Anděl strážný bio (bylinný čaj) - jablka bio, koriandr bio, fenykl bio, šípek bio, máta kadeřavá bio, anýz bio, meduňka bio, chrpa květ bio

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Dávkování:
Návod k přípravě bylinného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Návod k přípravě zeleného a bílého čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte horkou vodou (70-80 °C) a nechte 2-3 min. luhovat. Návod k přípravě ovocného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 10 min. luhovat.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ježíškův nebeský čaj BIO 27 g porcovaný

Tady roste radost BIO 27 g čaj porcovaný dvoukomorový

Ježíškův nebeský BIO čaj sypaný 60 g

Dárková kazeta čajová Biorarášci




Výrobky značky:

Kategorie