+ Zero Black Maca BIO 500 g

E
Q
X
V
T
 
Kód zboží:70095006
Výrobce:LSP nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:536 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

+ Zero Maca 500 g

Silná verze Macy, která podporuje vytrvalost, vitalitu, duševní i fyzické zdraví, plodnost, sexualitu a je zdrojem cenných fytoestrogenů, které podporují hormonální rovnováhu.

100% čistá maca v prášku, z kořene rostliny maky. Maca se pěstuje v peruánských Andách, kde adaptabilní rostlina roste hlavně v horách a je vysoce oceňována místními obyvateli kvůli vysokému obsahu živin jako potraviny.

Maca prášek v přírodní bio kvalitě je vyrobena z kořenových hlíz, které jsou pečlivě usušeny a rozemlety na prášek.

Maca je pro své účinky nazývána "Peruánskou viagrou" a také přispívá k normální funkci mozkové činnosti.
Maca je prastará bylina peruánských And. Současný vědecký výzkum potvrdil její výrazný účinek na zlepšení fyzické a psychické výkonnosti, prodloužení života a především má významný vliv na reprodukční zdraví. Maca je 100% bezpečná bez vedlejších účinků.

Dále podporuje:
- erekci
- zvyšuje libido
- působí proti ženské frigiditě a mužské impotenci
- působí při neplodnosti (zvyšuje počet a pohyblivost spermií)
- pozitivně působí na prostatu
- působí proti duševní vyčerpanosti, stresu, posiluje psychickou odolnost
- posiluje a omlazuje organismus, zmírňuje příznaky stárnutí
- podporuje růst svalové hmoty
- reguluje hormonální a enzymatickou aktivitu a snaží se o tzv. homeostázu (je to schopnost nebo tendence těla a buňky k udržování vnitřní rovnováhy tím, že přizpůsobuje, upravuje fyziologické procesy)

Při prvních klinických zkouškách, které se uskutečnily v srpnu 2001, se testoval vliv Macy na množství mužských spermií ve srovnání se stejnou skupinou mužů, kteří dostávali placebo (látka, která neobsahuje účinnou substanci, ale zevně vypadá zcela stejně jako lék). Výsledek byl velmi povzbudivý. Ve skupině mužů, kteří dostávali Macu byl zaznamenán nárůst o 200%. Tyto zkoušky byly prováděny na Universitě Peruana Cayetano Heredia v Peru a pro tento výzkum používali základní produkt z peruánských plantáží.

Maca obsahuje 10% bílkovin, 60 % carbohydrátů a směs mastných kyselin.
Kořeny obsahují steroly, macaeny a macamidy, které způsobují léčebné efekty. List tvoří více než 50% z celkové rostliny.
Mnozí pěstitelé listy míchají a drtí společně s kořeny, ale účinky listů jsou odlišné, a také účinky takového produktu jsou jiné. Proto byl vypracován systém gelatinizace Macy z kořenů a jedině tento standardizovaný postup zaručuje efekty, jaké byly prokázány při studii. Gelatinizace neznamená, že jde o gelatinové kapsle nebo že je Maca smíchána s gelatinem, ale je to proces, který podléhá stejným zákonům purifikace (čištění) gelatiny.

Proces odstraní škrob a poruší chemické vazby, které připojují škrobové molekuly k aminokyselinám a jiným sloučeninám.
To způsobuje dvě věci: odstraní škrob (který tvoří 33% celé rostliny) a uchová tím neporušené chemické sloučeniny a výživné látky.

Také se uvolní macaeny z jejich škrobové vazby, což zažívací trakt člověka dobře nedokáže, a tím se mnohonásobně zvýší vstřebatelnost macaenů, než kdyby Maca nebyla gelatinizována.

Jak by se měla Maca užívat?
Maca jako rostlina je potravina, která je běžně používána jako zelenina ve velkém množství. Většina firem, které prodávají macu, připouští asi 500 mg základní sušené macy v jedné kapsli. Někteří doporučují 3 kapsle denně, někteří šest, ale je přípustné také 10 kapslí.

V USA byly provedeny toxické studie Macy a ukázalo se, že Maca nemá žádné nepříznivé farmakologické efekty.

Co je LSP® + ZERO?

LSP® + ZERO jsou nejčistší potravinové doplňky všech dob. Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad, zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Díky výrobě in-house v naší laboratoři v Bonnu, můžeme zajistit přesné řízení výroby. Speciální plnicí stroj vždy zajistí, že nemůže dojít k žádné kontaminaci, což je důvod, proč jsme vyrobili všechny produkty z LSP® + ZERO. Tím, že je zaručena absolutní čistota bez jakéhokoliv znečištění, jsou tyto produkty velice vhodné pro sportovce, ale i alergiky s důrazem na nejvyšší možnou čistou a kvalitu.
Složení:
Černá maca ve formě prášku z kořene Maca.

Výrobce drží v Německu mimo jiné certifikace o dodržování těchto parametrů:
- bez ozáření
- bez GMO dle normy EU 1829/2003
- bez obsahu Melaminu
- bez obsahu Pesticidů dle normy EU 396/2005
- produkty bez obsahu BSE/TSE
- Kosher produkty
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1647 kJ
Sacharidy - uhlohydráty71.4 g
Sůl0 g
Tuky3.6 g
Z toho cukry32.1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny14.3 g
Energetická hodnota389 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Maca extrakt 100000 mg
Dávkování:
Užívejte 5g (čajová lžička) rozpuštěné ve 200ml vody. Ideální promíchat v šejkru. Maca má ve vodě svoji typickou příchuť. Doporučená dávka 1- 3x denně. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu 2-3 měsíců. Maca prášek je široce používán jako doplněk denní stravy. Snadno lze rozmíchat v nápojích ve sklenici vody, samotné nebo v smoothies, džusech, cereáliích, ovocných salátech a sportovních nápojích.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

TESTO 13 180 kapslí

Maca 1500 mg + zinc + selenium 120 vege kapslí

Maca extrakt 10:1 100 kapslí

Essential man formula 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie