L-Glutamine pure 500 g powder

B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:36043001
Výrobce:Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:484 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Glutamine pure 500 g powder

Glutamine pure chrání organismus před přetížením z tréninku a podílí se na detoxikaci organismu.
Dále zabraňuje ztrátám svalové hmoty, zlepšuje také dusíkovou bilanci, reguluje tvorbu glykogenu v játrech, rovnováhu a metabolismus bílkovin a mnoho dalších. Je důležitým substrátem pro bílé krvinky a jeho snížení po náročném a déletrvajícím zatížení může vést k jeho deficitu, což má za následek zhoršení funkční zdatnosti bílých krvinek.

Glutamin podporuje tvorbu růstového hormonu a vytváří antikatabolický stav. Tréninkem je jeho hladina odbourávána, a je nápomocný hlavně tehdy, pokud sportovec trénuje skutečně intenzivní. Důležitý je pro lidi, kterým cvičení a výživa vytvářejí velký stres pro tělo.
Složení:
L-glutamin.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1496 kJ
Bílkoviny - proteiny99 g
Energetická hodnota352 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin99000 mg
Dávkování:
Užívá se v cyklech. 2 týdny 2x denně po 5 g, 1 týdny pauza. Většinou se užívá 30 až 60 minut před zátěží, případně během zátěže nebo okamžitě po zátěži. Omezení: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pro osoby s nesnášenlivostí na použitou surovinu. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Glutamine + BCAA powder 250 g

L-Glutamine 100% crystal pure 250 g

Glutamin 500g

Glutamine micro powder 500 g




Výrobky značky:

Kategorie