L-Glutamine + BCAA 360 kapslí

B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:02043017
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:444 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Glutamine + BCAA 360 kapslí

Amix™ Glutamine + BCAA je produkt s obsahem větvených aminokyselin BCAA v poměru 2:1:1 v kombinaci s aminokyselinou L-Glutamín. L-Glutamín je aminokyselina, která se v lidském těle vyskytuje v největším množství. Představuje 60% všech aminokyselin v kosterním svalstvu a cca 20% celkových cirkulujících aminokyselin.

Aminokyseliny BCAA (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) tvoří cca 33% celkových svalových bílkovin. Aminokyseliny jsou stavebními kameny bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.
Složení:
mikronizovaný L-Glutamín 1500 mg, L-Leucin 750 mg, želatinová kapsle (vyrobena z čisté želatiny, vody a barviva: oxidu titaničitého), L-Isoleucin 375 mg, L-Valin 375 mg, látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý.
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Glutamin250 mg
L-Isoleucin62.5 mg
L-Leucin125 mg
L-Valin62.5 mg
Dávkování:
Vezměte 6 kapslí denně cca. 30-60 minut před fyzickou aktivitou. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Glutamine + BCAA powder 250 g

L-Glutamine 100% crystal pure 250 g

Glutamin 500g

Glutamine micro powder 500 g




Výrobky značky:

Kategorie