Supreme capsules Glutamine 1250 mg 150 kapslí

B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:45043013
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:273 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Supreme capsules Glutamine 1250 mg 150 kapslí

L-Glutamin je aminokyselina, která pomáhá s přenosem dusíku (používaného pro dělení a růst buněk) a uhlíku, v našich tělech a hraje roli v neuronové síti, fungování střev a podporuje náš imunitní systém.

L-Glutamin je vytvořen v naší svalové tkáni a je proto považován za „neesenciální“ – to znamená, že bychom byli přísně nuceni ho přijímat ze stravy. Na druhou stranu, pokud je naše tělo vystaveno fyzické (metabolické) zátěži, může vyžadovat více glutaminu, než je schopno si samo vytvořit.

Tato potřeba dodatečného glutaminu v případě, že ho naše tělo využívá ve vyšším množství, podporuje tvrzení, že L-Glutamin je vlastně „podmíněně esenciální“ - to znamená, že existují momenty, kdy je potřeba přijmout více než si je tělo schopno doplnit samo. To dává smysl, že rozpohybovat naše svaly znamená větší spotřebu L-Glutaminu – právě kvůli tomu, že jsou zodpovědné za jeho tvorbu v těle. Metabolické stresory, které nutí naše tělo vyžadovat vyšší množství glutaminu, jsou některé nemoci a také intenzivní cvičení.

Fakt, že L-Glutamin je vyráběn našimi svaly, je běžný ve stravě a cirkuluje v naší krvi znamená, že je těžké vyzdvihnout jeho účinky, ale je jasné, že je používán v těle při cvičení a při zotavování z vážných nemocí.

Benefity L-Glutaminu v bodech:
- zvyšuje imunitu
- zlepšuje regeneraci svalové hmoty
- podporuje růst svalové hmoty
- zlepšuje spánek
- snižuje chuť na alkohol a sladké
- zvyšuje hladinu krevní glukózy a je proto využíván k předcházení hypoglykémie
- zlepšuje vstřebatelnost kreatinu.
Složení:
L-glutamin, obal kapsle (želatina, čištěná voda).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Glutamin5000 mg
Dávkování:
V tréninkové dny užívejte jednu dávku (4 kapsle) denně po probuzení nebo po tréninku. V netréninkové dny jedna porce po probuzení.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Glutamine micro powder 1000 g

Glutamine Maxx 3000 180 tablet

Glutamin 500g

100% L-Glutamin - Glutammina 400g




Výrobky značky:

Kategorie