100% Pure L-Glutamin 350 g

B
R
S
I
 
Kód zboží:54043005
Výrobce:Penco
Dostupnost:skladem
 
Cena:475 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

100% Pure L-Glutamin 350 g

Při vysokém zatížení organizmu intenzivním cvičení potřeba glutaminu prudce roste. Penco L-GLUTAMIN brání poklesu imunity po vytrvalostním výkonu, vytváří příznivé podmínky pro anabolický proces a zvyšuje hladinu růstového hormonu.

L-Glutamin je volná aminokyselina s řadou pozitivních účinků na sportovní výkon.

PENCO® L-GLUTAMIN na základě odborných studií
•Brání poklesu imunity po náročném tréninku
•Chrání svalové proteiny před degradací
•Zvyšuje hladinu růstového hormonu v krvi
•Zvyšuje transport vody do svalových buněk
•Chrání před únavou a syndromem přetrénování

ČÍM JE L-GLUTAMIN PRO SPORTOVCE DŮLEŽITÝ?

L-glutamin je nejhojnější volnou aminokyselinou ve svalové tkáni a podle odborné literatury hraje klíčovou úlohu nejen v metabolizmu svalu, ale i v imunitním a nervovém systému.. L-glutamin ovlivňuje transport vody do svalových buněk, tzv. volumizační efekt, čímž vytváří příznivé podmínky pro anabolický proces. Glutamin také zvyšuje hladinu růstového hormonu a to v dávce minimálně 2g denně Kladný účinek glutaminu v metabolizmu svalu tedy vyplývá jak z jeho antikatabolického tak i anabolického účinku. Výsledkem je růst objemu svalů a síly.

JAKÉ DALŠÍ ÚČINKY MÁ L-GLUTAMIN PRO ZATĚŽOVANÝ ORGANIZMUS?

Glutamin je přednostně utilizován buňkami imunitního systému, podporuje jejich produkci a tak příznivě ovlivňuje obranyschopnost organizmu. Při vysokém zatížení organizmu intenzivním cvičením potřeba glutaminu prudce roste a proto suplementaci L- glutaminem doporučujeme sportovcům zejména při déletrvajících trénincích.
Složení:
volná aminokyselina L-Glutamin.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1680 kJ
Bílkoviny - proteiny99 g
Energetická hodnota400 kCal
Dávkování:
L-Glutamin má dvoufázové dávkování: 1. náběhová fáze: 2 x denně 5 až 7,5 g po dobu 1 týdne 2. udržovací fáze: 2 x denně 2 až 4 g Výhodné je podat prvou dávku do 1 hod. po výkonu a druhou před spaním. Mezi jednotlivým podáváním by měla být prodleva 3-5 hod. Po 4-6 týdnech je vhodné používání L-glutaminu na 14 až 30 dnů přerušit a tak předejít nežádoucí adaptaci organizmu. Maximální denní dávka: 15 g, podávaná po dobu 1 týdne. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Příprava : Zvolená dávka se rozpustí ve 150 – 250 ml vody nebo proteinového nápoje, např. Penco® Magnus nebo Penco® Whey Protein. Jedna zarovnaná čajová lžička obsahuje kolem 4 g L-glutaminu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Glutamine 100% crystal pure 1000 g

Glutamine powder 550 g

Glutamine + BCAA powder 250 g

Glutamin 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie