Anabol amino professional 200 kapslí

B
R
S
Z
 
Kód zboží:35042011
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:439 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

A. Amino professional 200 kapslí

A. AMINO PROFESSIONAL se od produktu Anabol Amino líší v tom, že je doplněn o fermentované steroidní saponiny řeckého sena (Fenugreek) a také o přírodní výtažek D-Pinitol, která silně aktivuje transport aminokyselin do svalových buněk a stimuluje syntézu svalového glykogenu !!

A. AMINO PROF. je přípravek, zajišťující organismu intenzivně trénujícího sportovce správné množství rozvětvených aminokyselin: leucinu, isoleucinu a valinu v ideálních poměrech 3,75: 1,75: 1,75 s vysokým obsahem leucinu (40%). Aminokyseliny BCAA (Branched Chain Amino Acids) tvoří cca 1 veškerých aminokyselin, které se podílí na tvorbě svalové bílkoviny, tvorbě neesenciálních aminokyselin, m.j. alaninu a glutaminu, jsou důležitým zdrojem energie pro pracující svaly během tréninku, čímž omezují použití glukózy a zabraňují rychlému vyčerpání zásob svalového glykogenu.

Leucin silně omezuje působení proteolytických enzymů ve svalových buňkách a tím zabraňuje rozpadu svalových bílkovin během intenzivního tréninku a zároveň je klíčovou aminokyselinou v procesu iniciace syntézy nových svalových bílkovin. BCAA se také podílí na
syntéze alaninu, který je játry používán k syntéze glukózy, což dovoluje větveným aminokyselinám udržovat správnou koncentraci glukózy v krvi během dlouhodobé a intenzivní vytrvalostní námahy. L-alanin, použitý v přípravku, účinně podporuje energetické působení větvených aminokyselin.

ANABOL AMINO PROF. silně omezuje námahový a ponámahový katabolismus, značně zvětšuje anabolismus svalových bílkovin během ponámahové regenerace, zlepšuje metabolismus glukózy v kosterních svalech, redukuje tukovou tkáň v organismu a zvětšuje toleranci nervové soustavy ohledně dlouhodobé fyzické námahy.

Tento výživový doplněk je formulován tak, aby nahradil během 10 -20 minut ztracené (spotřebované) aminokyseliny během tréninku (soutěže) a aby v co nejkratší době navodil antikatabolické, respektive výstavbové (anabolické) metabolické pochody.

Nutričně fyziologický základ účinku ANABOL AMINO:

* BCAA jsou pro výstavbu svalstva esenciální, tj. bezpodmienčene nezbytné, bez jejichž výstavba svalstva neprobíhá.
* BCAA jsou pro anabolické a antikatabolické procesy k dispozici rychleji a příměji než ostatní aminokyseliny, protože se dostávají do krve přímo ze střeva (při vstřebávání obcházejí játra).
* BCAA stabilizují hladinu glutaminu a alaninu a díky tomu že jsou velmi rychle v krvi, jsou během zatížení efektivnější než přímé doplňky glutaminu, alaninu, které se vstřebávají podstatně pomaleji.
* BCAA, zvláště L-Leucin snižují ztráty alaninu a glutaminu během tréninku, přičemž mají antikatabolický účinek, tj. zabraňují odbourávání vlastních aminokyselin.
* BCAA, zvláště L-Leucin se dostávají velmi rychle k hemato-encefalické bariéry v mozku a zabraňují vnikání únavových transmiterů.

Co můžete očekávat od ANABOL AMINO PROF.?

Využití ANABOL AMINO PROF. velmi závisí na stravovacích návycích a použití výživových doplňků (kreatin, aminokyseliny).

Principiálně platí, že výstavbové procesy mohou začít pouze tehdy pokud Váš organismus je dostatečně a konstantně zásobován bílkovinami, aminokyselinami více porcemi bílkovin během dne (dle možností i před spaním).
Pokud užijete ANABOL AMINO PROF. krátce před a během tréninkového zatížení, slouží BCAA jako eneregetický substrát a konkurují únavovým transmiterů při přestupu přes hematoencefalickou bariéru, což se projevuje dodatečným přídělem energie při tréninku.
Složení:
Bílkovinné rostlinné frakce (extrakt z melasy), L-leucin, L-valin, vitamín B3 (nikotinamid), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), protispékavá látka (stearát hořečnatý E 572), potravinářská želatina.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B12 - kobalamin1.25 mg
Vitamín B3 - niacin8 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová3 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Aminokyseliny v jedné dávce
L-Alanin225 mg
L-Isoleucin875 mg
L-Leucin1875 mg
L-Valin875 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
D-pinitol25 mg
Steroidní saponiny100 mg
Dávkování:
Používejte 5 kapslí 20 min. před tréninkem, 5 kapslí ihned po tréninku. Zapijte velkým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BCAA 250g (Intra-tréninkový nápoj)

Anabol amino BCAA S 200 kapslí

Intra rush 500 g

BCAA advanced 450 g




Výrobky značky:

Kategorie