Amino night micelle 250 tablet

B
S
R
N
Z
 
Kód zboží:02042073
Výrobce:Amix Pro
Dostupnost:skladem
 
Cena:503 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Amino night micelle

Amix™ Micelle Night Amino je revoluční aminokyselinový doplněk stravy vytvořený pro použití před spaním. Tento doplněk stravy obsahuje peptidy micelárního bílkovinného izolátu Micelle XL™, který je typický svými obřími micelami – molekulami, které se vstřebávají velmi pomalu a uvolňují tak postupně své aminokyseliny. Aminokyseliny jsou základním stavebním prvkem bílkovin. Bílkoviny se podílejí na růstu a udržení svalové hmoty.
Složení:
peptidy restrukturovaného Micelárního Kaseinu /z mléka/(mléčný bílkovinný izolát, sojový lecitin), látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, kroskarmelóza, stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
peptidy micelárního kaseinu9000 mg
Dávkování:
Pro osoby s tělesnou hmotností do 90 kg vezměte 6 tablet denně, ostatní nad 90 kg tělesné hmotnosti vezměte 6-12 tablet denně, přednostně před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beef peptides Beef amino 300 tablet

Whey anabolic amino 250 tablet

Amino Hydro 32 250tbl + Egg amino 360tbl

Amino Pills 330 tablet




Výrobky značky:

Kategorie