Taurine 1600 60 kapslí

 
Kód zboží:33044007
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:89 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Taurine 1600 60 kapslí

Taurin je znám jako neesencialní aminokyselina, která se účastní mnoha fyziologických procesů v lidském těle. Řadíme ho především mezi neurotransmitery a neuromodulatory, proto je důležitý pro správné fungování nervového systému. Zlepšuje koncentraci, koordinaci pohybů a pomáhá lepšímu transportu glukózy a aminokyselin do svalových buněk. Potlačuje únavu a oddaluje pocit vyčerpání. Suplementací před tréninkem prodloužíte tréninkovou jednotku než jste byli doposud zvyklí.
Složení:
Taurin, Želatinová tobolka, Stearan hořečnatý (E 470b) – protispékavá látka, Fosforečnan vápenatý (E 331 iii) – protispékavá látka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Taurin800 mg
Dávkování:
2x denně 2 kapsle (ráno a před tréninkem). Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Tryptophan Pepform peptides 500 mg 90 kapslí

L-Tryptophan 300mg 90 kapslí

Arginin powder 300 g

Supreme pure GABA 200 g




Výrobky značky:

Kategorie