Taurine 1600 120 kapslí

 
Kód zboží:33044005
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:147 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Taurine 1600 120 kapslí

Taurin je znám jako neesencialní aminokyselina, která se účastní mnoha fyziologických procesů v lidském těle. Řadíme ho především mezi neurotransmitery a neuromodulatory, proto je důležitý pro správné fungování nervového systému. Zlepšuje koncentraci, koordinaci pohybů a pomáhá lepšímu transportu glukózy a aminokyselin do svalových buněk. Potlačuje únavu a oddaluje pocit vyčerpání. Suplementací před tréninkem prodloužíte tréninkovou jednotku než jste byli doposud zvyklí.

Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Výrobek je nutno uchovávat v suchu, chladu a chránit jej před světlem.
Složení:
Taurin, Želatinová tobolka, Stearan hořečnatý (E 470b) – protispékavá látka, Fosforečnan vápenatý (E 331 iii) – protispékavá látka
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Taurin800 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Taurin800 mg
Dávkování:
2x denně 2 tobolky (ráno a před tréninkem)




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Methionine 1000 mg 120 kapslí

Arginin 100 cps.

A-AKG 300g

Supreme pure A-AKG 200 g




Výrobky značky:

Kategorie