Taurin 1000 360 tablet

B
S
E
Q
X
V
 
Kód zboží:02044011
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:382 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Taurine 500mg

Taurin
je druhá nejčastěji se vyskytující aminokyselina ve svalové tkáni. Vzniká metabolismem cysteinu a methioninu. Patří mezi stimulační látky, které podporují činnost nervové soustavy a tím zlepšuje fyzickou i psychickou výkonnost. Podporuje: nárůst svalové hmoty, rychlejší zotavení organismu po fyzické zátěži, srdeční činnost, lepší viskozitu krve.
Složení:
taurin, želatinová kapsle, látky protispékavé: stearát hořečnatý a oxid křemičitý
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1658 kJ
Sacharidy - uhlohydráty1 g
Tuky1 g
Bílkoviny - proteiny97.5 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Taurin750 mg
Dávkování:
maximální denní dávka Taurinu jsou 2 kapsle denně 30-45 minut před fyzickým výkonem Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Taurin 1000 120 tablet

Glycine 100% pure 200 g

Supreme pure L Ornithine 200 g

L-Glutamine Powder 100g




Výrobky značky:

Kategorie