L-Arginine 300g

B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:60044001
Výrobce:Myotec
Dostupnost:skladem
 
Cena:549 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Fermented L-Arginine 300 g

Fermented L-Arginine

Volná forma L-argininu získaná fermentační technologií. Výhoda tohoto způsobu výroby spočívá v biologické využitelnosti výsledného produktu. Arginin je pro své účinky používán nejen v před-tréninkových doplňcích. (Vlastnosti čistého L-argininu a L-AAKG se mírně líší.)

Produkt je vhodný pro všechny jedince orientované na:

- zvýšení sexuální energie
- posílení svalové pumpy
- přírůstek svalové hmoty

MyoTec Advantage Line

Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.
Složení:
L-arginin prášek

Doplněk stravy.
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Arginin100000 mg
Dávkování:
Rozpusťte dávku 5 g (tři zarovnané čajové lžičky) ve vodě nebo džusu. Konzumujte 30 minut před zahájením tréninku. Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu, suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Splňuje parametry kategorie vegan.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Methionine 1000 mg 120 kapslí

Arginin 100 cps.

A-AKG 300g

Supreme pure A-AKG 200 g




Výrobky značky:

Kategorie