L-Theanine 200mg 90 kapslí

B
S
R
E
Q
V
 
Kód zboží:57044016
Výrobce:NutriWorks
Dostupnost:skladem
 
Cena:538 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Theanine 200mg 90 kapslí

Theanin patří mezi neesenciální aminokyseliny, přirozeně jej lze nalézt v zeleném čaji. Jeho účinky souvisí se zklidněním organismu, navozením stavu relaxace bez nežádoucího pocitu ospalosti a potlačením stresu. Účinky theaninu rovněž souvisí s funkcí mozku, schopností učení a paměti. Theanin je vhodný pro každého, kdo je vystavený nadměrnému každodennímu stresu nebo má problémy se spánkem.

L-theanin má vlastnosti související s mozkovými alfa vlnami, se schopností soustředění a učením. Lze jej doporučit všem jedincům s poruchami koncentrace, ADHD a hyperaktivitou, i každému, kdo potřebuje zlepšit duševní výkon nebo spánek. Na L-theanin nevzniká návyk a nemá žádné vedlejší účinky.

L-theanin můžete užívat společně s kávou nebo jinými kofeinovými nápoji pro zmírnění pocitů nervozity, které vyvolává kofein. V tom také tkví tajemství zeleného čaje, který obsahuje tein a theanin, díky jejich kombinaci tak čaj povzbuzuje, ale nevyvolává úzkost.
Složení:
L-theanin, rýžová mouka, HPMC kapsle (hydroxypropylmethyl celulóza), protispékavá látka oxid křemičitý.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
L-Theanin200 mg
Dávkování:
1 - 2 kapsle denně, před spaním nebo hodinu před stresovou situací.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Tyrosine 100% 100 g

Supreme pure L Ornithine 200 g

L-Arginin 200 g

Taurin 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie