100% Arginin AKG 240 kapslí

B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:36044011
Výrobce:Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:323 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

100% Arginin AKG 240 kapslí

Arginin podporuje vyplavování růstového hormonu, zlepšuje regeneraci, průtok krve, napomáhá napumpování svalů, přispívá k nárůstu síly a zlepšuje přísun kyslíku do svalů.

Arginin (zkrácené označení AAKG) je látka složená z aminokyseliny l-argininu a alfaketoglutarát (kyselina alfaketoglutarová). Hraje významnou roli v mnoha biologických procesech. Pomáhá tělu zbavovat se odpadních produktů, podílí se na tvorbě rozmanitých sloučenin v organismu (včetně kreatinu), na výrobě oxidu dusnatého (který přispívá k uvolňování cév - vazodilataci).

Je vyhledávaným produktem při rekonvalescenci po úrazech, protože díky užívání AAKG tělo dokáže ve větší míře dopravit v krevním řečišti stavební laťky do poškozeného místa a zároveň léčit zánětlivé procesy.

Navíc má protizánětlivé účinky, podílí se na tvorbě ATP ve svalech, stimuluje růstový hormon a má dokonce i pozitivní vliv na sexuální libido.
Složení:
L-Arginin AKG, pomocná kapslovací látka: stearan hořečnatý, želatinová kapsle.



Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Arginin AKG100000 mg
Dávkování:
3 - 6 tobolek denně. Užívají se 30 - 60 minut před fyzickou zátěží a před spaním. Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy a při nesnášenlivosti a přecitlivělosti na některou z uvedených složek. Výrobek není náhradou pestré stravy. Denní dávka se nesmí překročit. Skladování: Skladovat mimo slunečního záření, v suchu a při teplotě do 25°C. Po odebrání potřebného množství obal ihned uzavřít. Skladování v chladu a temnu prodlužuje trvanlivost výrobku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Arginin 200 g

Tyrosin 100 kapslí

Tyrosin 100 kapslí

Supreme pure L Ornithine 200 g




Výrobky značky:

Kategorie