BCAA 8-1-1 200 g natural

E
Q
B
R
S
 
Kód zboží:45041017
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:260 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA 8-1-1 200 g natural

OstroVit BCAA 8-1-1 je špičkový přípravek pro fyzicky aktivní lidi, který se skládá pouze ze tří větvených aminokyselin, leucinu, valinu a isoleucinu. Mikronizace produktu je na nejvyšší úrovni. Ideální biologická dostupnost a vysoká rozpustnost produktu byly diktovány vysokými nároky spotřebitelů.
200 g BCAA v balení
Výrobek obsahuje 40 porcí
Žádné zbytečné výplně
Poměr aminokyselin 8:1:1 (leucin, valin, isoleucin)
Vysoký obsah leucinu v produktu
BCAA - aminokyseliny s rozvětveným řetězcem
BCAA (Branched Chain Amino Acids) jsou aminokyseliny s rozvětveným řetězcem: leucin, valin a isoleucin. Tyto sloučeniny dostaly tento název kvůli prodlouženému postrannímu řetězci v jejich chemické struktuře. Patří do skupiny exogenních aminokyselin a jsou nezbytné v naší stravě, protože naše tělo je nedokáže syntetizovat. Jsou neodmyslitelným prvkem pro syntézu bílkovin a přes 30 % našich svalů tvoří BCAA.

Je nepochybné, že BCAA v naší stravě jsou zásadní nejen pro zdraví, ale také pro budování svalů, regeneraci po těžkých trénincích a redukci tělesného tuku. Přísun BCAA by měl být zvýšen zejména u lidí, kteří tvrdě trénují. S nárůstem fyzické aktivity se zvyšuje potřeba esenciálních aminokyselin.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit BCAA 8-1-1:
Pomáhá zvyšovat svalovou vytrvalost
Při užívání BCAA je pozorováno zvýšení lipolýzy, tedy zvýšení oxidace mastných kyselin - ideální doplněk pro redukci tělesného tuku
Suplementace BCAA snižuje fyzickou i psychickou únavu po tréninku
Mnoho studií jednomyslně uvádí antikatabolické účinky (působí proti rozkladu bílkovin ve svalové tkáni)
Použití BCAA jako zdroje energie – nám umožňuje šetřit svalový glykogen
Jsou prokázány procesy, které regulují práci neurotransmiterů.
POZORNOST! Díky vysokému obsahu L-leucinu a L-isoleucinu se produkt vyznačuje slabší rozpustností a hořkou pachutí. To je přirozená vlastnost použitých surovin. Dobrým řešením je rozmíchat produkt ve vodě nebo šťávě, roztok jemně promíchat nebo prášek konzumovat přímo s vodou nebo šťávou.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 200 g
Počet porcí na nádobu: 40
Velikost porce: 5 g
Účinné látky Na 100 g Na porci
L-leucin 80 g 4000 mg
L-isoleucin 10 g 500 mg
L-valin 10 g 500 mg
Dávkování:
Přidejte 5 g (1 odměrka) do 100-150 ml vody nebo šťávy. V tréninkové dny konzumujte jednu porci denně před nebo po tréninku. V netréninkové dny snězte jednu porci po probuzení. Nepřekračujte doporučenou denní dávku ke konzumaci. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nejezte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BCAA high class micro instant juice 400 + 100g

Restart drink 700 g

BCAA powder 500 g + Diamond Line Glutamin 500 g

BCAA 1800 mg mega tablets 300 tablet




Výrobky značky:

Kategorie