BCAA with pepform 2000 240 tablet

B
S
R
E
X
V
 
Kód zboží:02041028
Výrobce:Amix MuscleCore DW
Dostupnost:skladem
 
Cena:890 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MC BCAA with pepform 2000 240 tablet

MuscleCore® BCAA with PepForm™ je vynikající aminokyselinová formule, která v sobě spojuje dvě formy aminokyselin s rozvětveným řetězcem (ve volné a peptidové formě).

PepForm™ - BCAA 2:1:1 Peptidy jsou peptidy vyrobené proprietárním zpracováním, které kombinuje volné formy rozvětvených aminokyselin (BCAA) a peptidy izolované z čerstvé sladké syrovátky s využitím zdokonalených frakcí a separační technologie. Tímto vznikne jedinečný výsledek technologie s 50% obsahem BCAA v poměru 2:1:1 (Leucin, Isoleucin, Valin).
Složení:
mikronizovaný L-Leucin 3000 mg, mikronizovaný L-Isoleucin 1500 mg, mikronizovaný L-Valin 1500 mg, PepForm™ - BCAA peptidy 300 mg (syrovátkový peptid / z mléka/, BCAA peptidy, L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý; pyridoxin HCL (vit.B6 7,5 mg – 535 %*)
Aminokyseliny v 1 tabletě:
L-Isoleucin1500 mg
L-Leucin3000 mg
L-Valin1500 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
PepForm BCAA 2:1:1 Peptidy300 mg
Dávkování:
Vezměte 3 tablety denně. Jednu tabletu před fyzickou námahou, jednu během ní a jednu po fyzické námaze. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

Supreme BCAA + Glutamine capsules 1100 mg 150 kapslí

BCAA 120 tablet

BCAA 2:1:1 500g




Výrobky značky:

Kategorie