EAA 500 g

B
S
R
E
Q
V
 
Kód zboží:57041021
Výrobce:NutriWorks
Dostupnost:skladem
 
Cena:792 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

EAA 500 g

EAA - Komplexní směs volných forem esenciálních aminokyselin + L-citrulin-DL malát, to vše bez použití umělých sladidel.

Směs esenciálních aminokyselin nejvyšší kvality, získávaných přednostně fermentační technologií. Esenciální aminokyseliny (EAA) si tělo nedokáže samo vytvořit a proto je musí přijímat v rámci stravy. EAA zahrnují BCAA + další aminokyseliny. Výsledkem pak je mnohem větší efektivita. Lze je doporučit během nebo po tréninku jako podporu regenerace, budování svalové hmoty a oddálení únavy.

Aditivum Citrulin-malátu = bonus pro tvrdě trénující svaly

V EAA Nutriworks je navíc aditivum citrulin-malátu, který je rovněž zaměřený na oblast svalové únavy a také na posílení maximalizace výkonu. Produkt neobsahuje žádná umělá sladidla ani aditiva, slazený je pouze steviol-glykosidy, nebo je nabízen v naturální verzi. EAA Nutriworks jsou ideální podporou aktivního životního stylu.

Hlavní benefity produktu:
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Komplexní směs EAA
- Aditivum volné formy L-citrulin-DL malátu: 1500mg
- Vyvážená chuť, snadno se konzumuje
- Neobsahuje umělá sladidla

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Podporu růstu svalové hmoty
- Podporu regenerace
- Podporu výkonu
- Podporu aktivního životního stylu

Značka Nutriworks
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Složení:
L-Leucin, L-lysin, L-citrullin-DL-malát, L-arginin-hydrochlorid, glycin, L-isoleucin, L-Valin, L-threonin, L-fenylalanin, L-methionin, L-tryptofan.

Doplněk stravy.
Aminokyseliny v 1 denní dávce:
L-Arginin1300 mg
L-Fenylalanin1000 mg
L-Glycin1500 mg
L-Isoleucin1000 mg
L-Leucin2000 mg
L-Lysin2000 mg
L-Methionin450 mg
L-Threonin1000 mg
L-Tryptofan50 mg
L-Valin1000 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 denní dávce:
L-citruline malate1500 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 13 g (přibližně 1 vrchovatá odměrka) v šejkru s 3 dl vody. Pijte během tréninku. Po použití víko nádoby opět pevně uzavřete, produkt je citlivý na vlhkost. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladnu a suchu, mimo dosah dětí. Vyrobeno v závodě zpracujícím mléko, vejce a sóju.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

Supreme BCAA + Glutamine capsules 1100 mg 150 kapslí

BCAA 120 tablet

BCAA 2:1:1 500g




Výrobky značky:

Kategorie