Diamond line BCAA professional 400 g

E
Q
B
R
S
 
Kód zboží:35041101
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:339 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Diamond line BCAA professional 400 g

Extra silné BCAA s obsahem 10g v jedné dávce v poměru 2-1-1 a ideální funkčností, vynikající chutí a vysokou kvalitou

Doplněk stravy BCAA poskytuje tělu esenciální aminokyseliny s rozvětveným řetězcem L-leucin, L-isoleucin, L-valin v poměru 2:1:1. Pro intenzivnější a rychlejší syntézu bílkovin využívá speciální technologii krystalizace, která umožňuje rychlé a úplné rozpuštění aminokyselin ve vodě. V důsledku toho téměř okamžitě (do 10 min. od užití) BCAA proniknou do svalových buněk a začnou rychleji pomáhat budovat novou svalovou hmotu.

Jde o moderní zpracování s nejrychlejší využitelností.. ( neplést si s nanotechnologiemi, protože ty nejsou logicky použitelné a využitelné v tomto druhu přípravků ) Pokud tedy někdo u instantizovaných BCAA propaguje užití nanotechnologie, jde pouze o klamavou reklamu.

Diamond Line je nová řada produktů německého výrobce Hitec nutrition. Jde o luxusní řadu, kdy jsou vybrány ty nejlepší suroviny s důrazem na nejvyšší kvalitu využití, vynikající chutě a jednoduchou použitelnost
Složení:
L-leucin (38,5%), L-isoleucin (19,2%), L-valin (19,2%), regulátor kyselosti (kyselina jablečná, kyselina citrónová a citrát draselný), aroma, sladidla: acesulfam-K* a sukralóza, emulgátor: lecitin, barviva: karmín (višňová příchuť), riboflavin (grapefruitová, citrónová a pomerančová příchuť), beta-karoten (mango-melounová příchuť), niacin (kyselina nikotinová), pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin.
*Obsahuje zdroj fenylalaninu. Může obsahovat stopové množství: mléko, sóji, vajec, lepku.
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B12 - kobalamin14.77 mg
Vitamín B3 - niacin94.69 mg
Vitamín B6 - pyridoxin8.31 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Isoleucin19230.77 mg
L-Leucin38461.54 mg
L-Valin19230.77 mg
Dávkování:
Dvě odměrky (cca 13 g prášku) rozpusťte v 500 ml vody a důkladně zamíchejte. Používejte po tréninku nebo jedenkrát během dne. Pozor 13g obsahuje celých 10g BCAA.. což je proti většině výrobců dvojnásobné množství Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen pro děti. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Anabol amino BCAA S 200 kapslí

BCAA power punch 400 g

EAA powder 250 g

Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie