BCAA essential amino energy 400 g

B
S
R
E
X
V
 
Kód zboží:83204117
Výrobce:USN
Dostupnost:skladem
 
Cena:768 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA power punch energy 400 g

BCAA+ Power Punch Energy je prášek pro přípravu nápoje s obsahem aminokyselin, kofeinem, vitaminy a minerály. BCAA+ Power Punch Energy je navržen tak, aby napomáhal zvyšovat Vaši výkonost, vytrvalost a růst svalů a zároveň i pomáhal k rychlejší regeneraci svalů. Kyselina pantothenová přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů, napomáhá také ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální mentální činnosti. Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm a podporuje snížení míry únavy a vyčerpání. Kofein podporuje zvýšení Vaší výkonosti a koncentrace. Zinek přispívá k normální syntéze DNA a bílkovin, metabolismu makroživin, mastných kyselin, sacharidů a vitaminu A a také přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů, pokožky a zraku. Obsah aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA) je důležitý pro syntézu bílkovin v těle, protože BCAA aminokyseliny tvoří 1/3 kostních svalů v lidském těle. BCAA+ Power Punch Energy je vhodný kdykoliv během dne.
Složení:
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 250kJ/60kcal, Sacharidy 4.5g, Zanedbatelné množství Cukrů, Tuků, Vlákniny a Soli.

Vitaminy a minerály na 100g:
Vitamín C 339mg, Kyselina panthotenová 17mg, Vápník 973mg, Fosfor 622mg, Draslík 292mg/15%*, Zinek 50mg

Účinné látky na porci 11g:
BCAA+ Energy Blend (L-Glutamin, Taurin, L-Leucin**, L-Isoleucin**, L-Valin**, L-Tyrosin, L-Arginin, L-Lysin HCl, L-fenylalananin HCl, L-Threonin, Extrakt zeleného čaje, EnXtra® (Alphinia galanga), L-Histidin HCl) 7755mg, Kofein 110mg, L-theanin 55mg. ** - BCAA Aminokyseliny.

Složení:
L-glutamin, Taurin, Aminokyselinová složka (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), Kyselina Citronová, Kyselina jablečná, L-Tyrosin, Sladidla (Sukralosa, Acesulfam K), L-Arginin L-Lysin HCl, L-fenylalanin, L-threonin, Aroma, Fosforečnan vápenatý, Protispékavá složka (Oxid siřičitý), Extrakt zeleného čaje, Kofein anhydrid, Hydrogenfosforečnan draselný, L-theanin, Kyselina askorbová, Polydextrosa, EnXtra® (Alphinia galanga : extrakt), Barvivo, Citrát zinečnatý, L-Histidin HCl, Kyselina Pantothenová.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota234 kJ
Sacharidy - uhlohydráty2.9 g
Energetická hodnota56 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík292 mg
Fosfor622 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová17 mg
Vitamín C339 mg
Vápník969 mg
Zinek50 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
BCAA7755 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kofein110 mg
L-Theanine55 mg
Dávkování:
Pro dosažení nejlepších výsledků rozpusťte 2 odměrky (11g) v 400 - 500 ml studené vody. Dobře protřepejte po dobu nejméně 30 sekund. Jedinci s hmotností 85 kg a více by měli užívat 4 odměrky. Konzumujte před, během a po tréninku. Upozornění: Obsahuje kofein (110mg v jedné porci). Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Trpíte-li zdravotními obtížemi, konzultujte nejprve užívání přípravku s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Dodržujte pitný režim, doporučuje se 8-10 sklenic vody denně. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro těhotné a kojící ženy a osoby mladší 18 let. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal. Upozornění pro alergiky: Neobsahuje běžné alergeny. Může obsahovat stopy lepku, ryb, ořechů (arašídů), mléka a sóji.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

Supreme BCAA + Glutamine capsules 1100 mg 150 kapslí

BCAA 120 tablet

BCAA 2:1:1 500g




Výrobky značky:

Kategorie