BCAA powder 500 g

E
Q
B
R
S
 
Kód zboží:35041011
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:639 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA powder 500 g

BCAA POWDER nová forma- L-leucin, L-isoleucin a L-valin v ideálním poměru 2:1:1. Větvené aminokyseliny jsou pro výstavbu svalstva. Pozor v jedné dávce extrémních 10g BCAA !!

BCAA POWDER TST je nová forma-rozvětvené řetězce aminokyselin, jako je L-leucin, L-isoleucin a L-valin (BCAA - z angličtiny branched chain amino acides) v ideálním poměru 2:1:1 (leucin zoleucín valin). Větvené aminokyseliny jsou pro výstavbu svalstva esenciální, tj. bezpodmínečně nutné. Jsou okamžitě k dispozici svalovým buňkám pro výstavbové (anabolické) i protiodbúravacie (antikatabolické) procesy.

Aminokyseliny jsou základem pro syntézu bílkovin, a proto jsou nezbytné pro tvorbu svalů. Část všech esenciálních aminokyselin tvoří BCAA, tzn. větvené aminokyseliny, které jsou obzvlášť důležité pro sportovce. Tyto aminokyseliny (BCAA) vstupují přímo do krevního oběhu, odkud pronikají do svalových buněk na rozdíl od ostatních, které jsou metabolizovány v játrech. Ve svalových buňkách BCAA spolu s ostatními EAA (esenciálními aminokyselinami) zesilují syntézu bílkovin a tím značně urychlují regeneraci organismu po tréninku a nárůst beztukové svalové hmoty.

Pro posílení a urychlení proteosyntézy (syntézy bílkovin) a výstavby svalstva, byly použity speciálně připravené BCAA pomocí TST technologií (TST- Total Solution Technologie), založené na jejich rozpuštění v kyselině jablečné a re-krystalizaci. Tento způsob přípravy umožňuje rychlé a úplné rozpuštění aminokyselin ve vodě. Díky tomu BCAA pronikají do svalových buněk prakticky ihned a začínají tvořit novou svalovou hmotu. BCAA ve formě TST jsou absorbovány 10 minut po konzumaci a je transportován do tkání, kde se provozují různé extracelulární funkcí, zejména zahájení svalovou syntézu proteinů.TST je díky revolučnímu výrobnímu procesu snadno rozpustný ve vodě. Větvené aminokyseliny jsou ideální doplněk výživy krátce před, během i po sportovním zatížení.

BCAA POWDER je vynikající pro vytrvalostní výkon, odolnost proti únavě, regeneraci a spalování tuků, a je absolutní nutností pro každého sportovce.
Složení:
BCCA: L-leucin ( 38,5% ), L-isoleucin ( 19,2% ), L-valin ( 19,2%), regulátor kyselosti (kyselina jablečná, kyselina citrónová a citrát draselný), aroma, umělá sladidla: acesulfam-K a sukralóza, emulgátor: sojový lecitin, barvivo: azurobin*, briliantová čerň BN* (pro příchuť třešeň), riboflavin (pro příchuť grapefruit a citrón), oranžová žluť (pro příchuť pomeranč a mango-meloun), niacin ( kyselina nikotinová), pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin.
*může narušit hyperaktivitu a pozornost dětí.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1308 kJ
Sacharidy - uhlohydráty1 g
Tuky1 g
Bílkoviny - proteiny76.9 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B12 - kobalamin0.77 mg
Vitamín B3 - niacin14 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.5 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Isoleucin19200 mg
L-Leucin38500 mg
L-Valin19200 mg
Dávkování:
Plnou polévkovou lžíci (13 g prášku) rozpusťte v 500ml vody a důkladně zamíchejte. Používejte přímo před tréninkem, během tréninku, případně po něm. Nepoužívejte během jídla. Sportovci, kteří váží méně než 70 kg, mohou používat 10g prášku, sportovcům s větší tělesnou hmotností se doporučuje dávku zvětšit.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

Supreme BCAA + Glutamine capsules 1100 mg 150 kapslí

BCAA 120 tablet

BCAA 2:1:1 500g




Výrobky značky:

Kategorie