BCAA New Generation 3000 ml

B
S
R
E
X
V
 
Kód zboží:02041047
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:564 Kč vč. DPH
 
- výrobek 1: 
- výrobek 2: 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA New Generation 1500 ml

Aminokyseliny BCAA mají velice pozitivní vliv na proteinovou syntézu, tedy tvorbu a znovuobnovování svalových bílkovin, které jsou základním stavebním kamenem svalových vláken.

Unikátní komplex „Anti Lactic Acid Infusion“ obsahuje látky, které účinně napomáhají z vašich unavených svalů odplavovat nežádoucí kyselinu mléčnou, amoniak, homocystein a další kyseliny, které ve svalech vznikají po náročném fyzickém výkonu. V čele komplexu stojí L-Citrulyn malát, který stojí za odplavováním amoniaku. Dále Beta-Alanin (CarnoSyn®), což je prekurzor Karnosinu, pomáhá zvyšovat pH, tedy snižovat překyselení a množství kyseliny mléčné ve svalech. Snižování hladiny homocysteinu (Homocystein je odpadní produkt vznikající z aminokyseliny Methioninu. Vysoká hladina Homocysteinu je jednou z příčin rychlého nástupu únavy), zlepšení krevního oběhu a lepší adaptaci na stres zajišťuje látka DMG – dimethylglycin.
Taurinpodporuje koncentraci při fyzickém výkonu a oddaluje nástup psychické únavy. Napomáhá stimulovat psychické funkce.

-urychluje regenerační dobu po náročném fyzickém výkonu
-zabraňuje svalové únavě a poškození svalové tkáně
-podporuje odkyselení svalů po náročném výkonu
-bez cukru a aspartamu!
Složení:
čištěná voda, L-leucin 800 mg, L-isoleucin 400 mg, L-valin 400 mg, taurin 500 mg, L-citrulin Malate 400 mg, Beta-alanin (CarnoSyn®) 200 mg, N, N dimethylglycine HCL 100 mg, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, barviva: tartrazin (příchuť citrón-limetka), karoten, apo-karotenalu, Azorubín a brilantní modř (příchuť fruit punch), Azorubín a brilantní modř (příchuť malina), žluť SY a košenila červená (příchuť růžová limonáda), Pyridoxin HCL 4 mg (Vitamin B6 – 200% DDD*), konzervant: sorban draselný a benzoan sodný, sladidla: sukralosa, acesulfam-K
* DDD – Doporučená denní dávka

Průměrné nutriční hodnoty ve 100g:
Energetická hodnota: 28,1 kcal/118,8 kJ
Bílkoviny 5,4 g, Sacharidy < 1 g, Tuky < 1 g
Vitamíny a minerály ve 100 ml výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin10 mg
Aminokyseliny ve 100 ml výrobku:
BCAA4000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 ml výrobku:
Anti-Lactic Acid Infusion3000 mg
Dávkování:
Základní denní dávka je 80 ml. Pro podporu ochrany svalové hmoty před degradací užijte 40 ml. asi 30-60 min. před fyzickým výkonem. Pro urychlení regenerace užijte 40 ml ihned po fyzickém výkonu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BCAA + Glutamin 4:1:1 500g

BCAA 4:1:1 free form 2 x 160 tablet

BIG 8 essential amino 500 g

BCAA Free form liquid 80000 mg 1000 ml




Výrobky značky:

Kategorie