Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

B
S
R
E
Q
V
 
Kód zboží:66041001
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:624 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

Balanced Amino Acid Complex

Komplexní směs volných forem všech osmi esenciálních aminokyselin (L-Tryptophan, L-Threonin, L-Methionin, L-Valin, L-Isoleucin, L-Lysin, L-Fenylalanin, L-Leucin) a semiesenciální aminokyseliny L-Histidin, v organických formách a ve speciálním stechiometrickém poměru, sestaveném dle doporučení WHO (Světová Zdravotnická Organizace)*. Esenciální aminokyseliny jsou takové aminokyseliny, které lidský organismus nedokáže syntetizovat a musí být do organismu dodávány s potravou.

Esenciální aminokyseliny se v organismu neskladují, to znamená, že aminokyseliny, které nejsou hned zabudovány do vytvářených proteinů, jsou odstraněny a vyloučeny močí. Proto nelze konzumovat potraviny bohaté na esenciální aminokyseliny „do zásoby“, ale příjem musí být pokud možno stálý a rovnoměrný v dlouhodobém měřítku.

Syntéza semiesenciálních aminokyselin také není dostatečná v období intenzivní zátěže a růstu. Semiesenciální aminokyselina Histidin patří k aminokyselinám, které se příliš neobjevují ve volné formě na běžném trhu doplňkové výživy a to zejména díky vyšší pořizovací ceně. Při výzkumech byla zjištěna nízká hladina této látky v krvi osob trpících revmatickým zánětem kloubů a celkovou únavou. Jedním z hlavních důvodů je fakt, že aminokyselina histidin je základním stavebním kamenem karnosinu. Jednotlivé aminokyseliny je také nezbytné konzumovat ve správných dávkách a poměrech.

Čistota produktu

•Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher


•Všechny složky jsou 100% aktivní


•Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)


•Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky


•Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany


•Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
Složení:
Složení: v 1 kapsli: L-Leucin 130 mg, L-Fenylalanin 130 mg, obal kapsle (hydroxypropyl methyl celulóza) 120 mg, L-Lysin 100 mg, L-Histidin 76 mg, L-Isoleucin 76 mg, L-Valin 66 mg, L-Methionin 50 mg, L-Threonin 50 mg, L-Tryptofan 20 mg

Doplněk stravy.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1450 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny85.3 g
Energetická hodnota341 kCal
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Fenylalanin130 mg
L-Histidin76 mg
L-Isoleucin76 mg
L-Leucin130 mg
L-Lysin100 mg
L-Methionin50 mg
L-Threonin50 mg
L-Tryptofan20 mg
L-Valin66 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
rostlinná kapsle120 mg
Dávkování:
Berte tři kapsle denně, vždy po jídle, zapijte dostatečně vodou. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu. Jestliže užíváte léky na předpis, před konzumací tohoto doplňku stravy se nejdříve poraďte se svým ošetřujícím lékařem. Vhodné pro veganskou stravu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BCAA + Glutamin 4:1:1 500g

BCAA 4:1:1 free form 2 x 160 tablet

BIG 8 essential amino 500 g

BCAA Free form liquid 80000 mg 1000 ml




Výrobky značky:

Kategorie