Muscle Fuel Anabolic 4000 g

B
E
R
S
N
 
Kód zboží:83201302
Výrobce:USN
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 898 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Muscle Fuel Anabolic 4000 g

Muscle Fuel Anabolic (P33g/S52g) představuje post-tréninkový přípravek typu "vše v jednom" vyvinutý za účelem budování svalové hmoty a síly pro vrcholové sportovce a všechny, kteří to s posilováním myslí vážně. Složka Avena sativa napomáhá zvyšovat hladinu testosteronu. Obsahuje sacharidy a je zdrojem bílkovin, které přispívají k růstu svalové hmoty, k udržení svalové hmoty a normálního stavu kostí. Obsahuje STS technologií a enzymatickou směsí pro pozvolné uvolňování a kvalitnější vstřebávání. Každá porce obsahuje 7g kreatin monohydrátu a di-kreatin malátu, L-glutamin AKG, HMB, taurin, beta alanin a vysoký poměr větvených aminokyselin - BCAA. Produkt obsahuje fosfor, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, funkci buněčných membrán, k udržení normálního stavu kostí a k udržení normálního stavu zubů. Produkt obsahuje vápník, který přispívá k normální srážlivosti krve, energetickému metabolismu, činnosti svalů, nervových přenosů, trávicích enzymů, podílí se na procesu dělení a specializace buněk a je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů.
Složení:
Čtyřsložková sacharidová formule (vysoce a středně větvené polymery glukózy, monohydrát dextrózy, fruktóza), šestisložková bílkovinná směs (syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát, vysoce pročištěný hydrolizovaný sójový bílkovinný izolát, mléčnan vápenatý, micerální kasein, vaječný bílek, mléčný bílkovinný izolát), kreatin monohydrát, di-kreatin malát, L-glycin, rýžový škrob, kakaový prášek, stabilizátor (celulózová guma), taurin, aroma, oxid hořečnatý, fosforečnan vápenatý, sladidlo: sukralóza, kokosový olej, avena sativa, Zymatech (směs laktáza enzymů), L-glutamin, peptidy L-glutaminu, Glutamin AKG, HMB, Leucin, Valin, Isoleucin, beta-alanin, EPA prášek (kys. eikosapentotenová), kyselina skorbová, alfa-tokoferol acetát, nikotinamid, Kyselina pantothenová, pyridoxin-5-fosfát, riboflavin, thiamin mononitrát, biotin, retinol, kyselina listová, cholekalciferol, kyanokobalamin, barvivo: E124 (jen v příchuti "Jahoda") - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1507 kJ
Sacharidy - uhlohydráty56.8 g
Tuky2.6 g
Vláknina0.1 g
Z toho cukry5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Bílkoviny - proteiny33.8 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.6 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.4 mg
Vitamín B3 - niacin9.1 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová1.8 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.9 mg
Vitamín B7 - biotin7.5 mcg
Vitamín C31 mg
Sodík0.268 mg
Vápník268 mg
Zinek1.5 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin200 mg
L-Glycin700 mg
L-Isoleucin200 mg
L-Leucin300 mg
L-Valin200 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Avena sativa67 mg
Beta alanine700 mg
Glutamin peptid33 mg
hydroxymetylbutyrát700 mg
Kreatin2100 mg
Taurin200 mg
Dávkování:
Přidejte 3 odměrky do 500 až 600ml studené vody. Rozmíchejte mixérem nebo v šejkru po dobu přibližně 30vteřin. Užívejte 1 až 2 krát denně. Dávkování může být i poloviční. Jedincům s tělesnou hmotností pod 80kg doporučujeme užívat 2krát denně v prvních 5 dnech a poté již jen 1krát za den. Jedincům s tělesnou hmotností nad 80kg doporučujeme užívat 3 krát denně v prvních 5 dní a poté již jen 1 až 2 krát za den. Musle Fuel Anabolic nekombinujte s jinými přípravky obsahující kreatin a nepřekračujte doporučenou denní dávku. Upozornění Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Po otevření spotřebujte do 30 dnů. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Upozornění pro alergiky: Obsahuje mléko, laktózu, gluten (lepek), sójové a vaječné bílkoviny; může obsahovat stopové množství skořápkových plodů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

One Stop Xtreme 2030 g

Proteinová ovesná kaše 500 g

Anabolic masster 2200 g

Diet drink TO GO! 40g




Výrobky značky:

Kategorie