Calcium Magnesium with Boron Powder 150g

K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:66064015
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:241 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Calcium Magnesium with Boron Powder 150g

Calcium Magnesium Boron

Směs vápníku, hořčíku a bóru, obohacená o vitamín C a kyselinu jablečnou. Účinky všech těchto složek jsou velmi dobře známé, směs je speciálně namíchána pro co nejlepší synergní působení.

Produkt neobsahuje žádná syntetická aditiva a umělá barviva, produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky.

Čistota produktu

Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher
Všechny složky jsou 100% aktivní
Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)
Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
Složení:
sůl kyseliny citronové, uhličitan vápenatý, kyselina askorbová, sůl kyseliny citronové, oxid hořečnatý, kyselina jablečná, boritan sodný.


Doplněk stravy v prášku.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík350 mg
Vitamín C500 mg
Bór2 mg
Vápník800 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kyselina jablečná233 mcg
Dávkování:
Rozpusťte 1x denně jednu čajovou lžičku (5g) v malém množství vody, nebo džusu a okamžitě vypijte. Ideální doba k dávkování je večer po jídle. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu. Jestliže užíváte léky na předpis, před konzumací tohoto doplňku stravy se nejdříve poraďte se svým ošetřujícím lékařem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie