D-Ribose 300 g

E
Q
V
 
Kód zboží:60098001
Výrobce:Myotec
Dostupnost:skladem
 
Cena:350 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

D-Ribose 300 g


D-ribóza je jednoduchý pětiuhlíkatý sacharid, který je využíván jako palivo, a který slouží jako stavební jednotka ATP a RNA. Vlastnosti ribózy tak velice úzce souvisí s tvorbou energie a proteinovou syntézou. Ribózu lze užívat spolu s kreatinem, kdy tvoří velice zajímavý ergogenní mix pro výkonnost a vytrvalost, nebo ji lze doporučit jako alternativu kreatinu. Více se o vlastnostech produktu dočtete na webu eFIA.cz.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
Výkonnost a vytrvalost
Budování svalové hmoty

MyoTec Advantage Line

Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.
Složení:
D-ribóza prášek.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
D-Ribosa100000 mg
Dávkování:
Smíchejte 5 g s vodou. Berte 1 dávku denně. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neslouží jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Vhodné pro vegany. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah slunečního záření a dětí, v těsně uzavřeném obalu. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Intra Worx 540g




Výrobky značky:

Kategorie