Vitargo Pure 2kg

B
E
R
S
X
V
 
Kód zboží:56014011
Výrobce:Vitargo
Dostupnost:skladem
 
Cena:838 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitargo Pure 2kg

Vitargo je unikátní, patentovaný vysokomolekulární sacharid s nulovým obsahem cukru, vyrobený ve Švédsku. Speciální struktura Vitarga v kombinaci s optimální osmolalitou je garancí lehké stravitelnosti a maximální využitelnosti.

Jedná se o revoluční, lehce stravitelný zdroj energie využívaný nejen olympijskými a elitními atlety, ale také miliony sportovců na všech kontinentech.

Zvyšuje hladinu glykogenu o 70% rychleji a o 77% více než standardní sacharidové kombinace a 2,3x prochází rychleji žaludkem, a to bez zažívacích problémů.
Je vhodným transportním médiem pro další účinné látky jako jsou volné aminokyseliny, kreatin, arginin a další, jejichž účinek výrazně znásobuje.

Pokud se věnujete vytrvalostnímu sportu, bude pro vás nejlepší Vitargo s elektrolyty a to i během výkonu díky rychlému trávení a okamžitému nárůstu energie. Při silovém tréninku se nejvíce osvědčí Vitargo v kombinaci s kreatinem, pro rekonvalescenci po cvičení zase Vitargo v kombinaci s proteinem.

Patentovaný škrob Vitargo pochází ze speciálně vybraných a striktně non-GMO farem na jihovýchodě Švédska. Ty jsou vlastněny přímo farmáři, nikoli korporacemi. Produkce probíhá pod dohledem počítačů a je neustále kontrolována, aby byla zajištěna nejvyšší možná kvalita.
Složení:
Škrob – patentovaná forma Vitargo®.

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1600 kJ
Sacharidy - uhlohydráty91.7 g
Sůl0 g
Tuky0 g
Z toho cukry0 g
Bílkoviny - proteiny0.1 g
Energetická hodnota370 kCal
Z toho škrob91 g
Dávkování:
Rozpusťte 72 g (1 porce = cca 2,5 odměrky) v 600 ml vody. Můžete jej užít i po tréninku v kombinaci s vaším oblíbeným proteinem nebo v období 2-3 dnů před závodem pro doplnění tělesných zásob glykogenu. Pijte jako sportovní nápoj před nebo během intenzivního tréninku či závodu, nebo jako přípravu před závodem: 1-2 porce denně dva až tři dny před závodem. V průběhu jedné hodiny konzumujte maximálně množství odpovídající energetické hodnotě 3350 kJ/ 800 kcal v závislosti na intenzitě a délce trvání tréninku (závodu).




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Oats and whey 1000 g

VitarGo Load 2000 g

Oat king pulver 100 % 4000 g

Gluten Free Oat flakes - 1000g




Výrobky značky:

Kategorie