L-Arginin 200 g

B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:54044001
Výrobce:Penco
Dostupnost:skladem
 
Cena:934 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Arginin 200 g

Špička mezi argininy na trhu. Obsahuje pouze L-arginin bázi (99% L-arginin). Jiné formy, např. L- arginin hydrochlorid mají obsah argininu nižší.

L-argininin na základě odborných studií:
◾Zvyšuje průtok krve do svalové tkáně
◾Zvyšuje odvod kyseliny mléčné z přetěžovaného svalu
◾Stimuluje obranný systém
◾Zvyšuje sexuální výkonnost

L-ARGININ je důležitá aminokyselina, která se účastní řady fyziologických pochodů v těle, zahrnujících dělení buněk, hojení ran, odstraňování amoniaku z krve, imunitní reakce a sekreci důležitých hormonů, zejména růstového. Hladina růstového hormonu dosahuje maxima v období dospívání a s rostoucím věkem klesá, což způsobuje přibývání tukové tkáně a ubývání tkáně svalové a snižování imunity. Jeho vylučování stimuluje L-ARGININ v každém věku.

Přirozeným zdrojem argininu je drůbeží maso, pšeničný chléb z celozrnné mouky, ovesná mouka, pražená kukuřice, ořechy, slunečnicová a sezamová semínka.

Tělo využívá arginin k produkci oxidu dusnatého, který je jednou z nejvýznamnějších látek dilatujících (rozšiřujících) cévy a zvyšující průtok krve cévním řečištěm. Tento účinek je rozhodujícím faktorem pro využití argininu ve sportu i v lékařské praxi. Dilatované cévy umožňují nejen intenzivnější přísun kyslíku a dalších živin do svalu a jeho rychlejší růst, ale i rychlejší regeneraci namáhaného svalu zlepšeným odvodem kyseliny mléčné. Arginin je dnes též využíván pro léčbu kardiovaskulárních chorob a impotence, vyvolaných sníženým průtokem krve cévami. Příkladem úspěšné aplikace je snížení incidence bolestí při angíně pectoris, urychlení léčení popálenin a zvýšení plodnosti u mužů. Sportovci mohou L-arginin úspěšně používat k podpoře růstu kvalitní svalové hmoty.

Upozornění: Není určen pro děti a nedoporučuje se pro těhotné a kojící ženy, nemocné Crohnovou chorobou, nemocemi ledvin, rakovinou a revmatoidní artritidou.Také diabetici by jeho použití měli předem konzultovat s ošetřujícím lékařem.
Složení:
volná aminokyselina L-arginin báze
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1680 kJ
Energetická hodnota400 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Arginin99000 mg
Dávkování:
dospělí 2-3x denně 1 g prášku (1 zarovnaná odměrka) rozmíchat v ochuceném nesyceném nápoji, nejlépe iontovém, např. Penco MD, ED nebo Penco Ionogen.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Methionine 1000 mg 120 kapslí

Arginin 100 cps.

A-AKG 300g

Supreme pure A-AKG 200 g




Výrobky značky:

Kategorie