After activity 600 g

R
B
S
N
 
Kód zboží:54011015
Výrobce:Penco
Dostupnost:skladem
 
Cena:346 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

After Activity

Špičkový regenerační nápoj s výrazným účinkem a unikátní směsí jednoduchých sacharidů, volných BCAA, syrovátkových proteinů, koenzymu Q10 a antioxidantů. Výrazně zkracuje dobu regenerace. Vhodný pro všechny typy sportů.
◾Rychlé doplnění energetických zásob (glykogenu)
◾S antioxidanty (vitamíny C a E a stopovými prvky Zn, Mn a Se), které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
◾S vitamínem C pro normální funkce imunitního systému
◾Maximální podpora výstavby svalové tkáně
◾Výrazné zkrácení doby regenerace

Období bezprostředně po tréninku je charakteristické vyčerpáním glykogenových zásob a negativní dusíkovou bilancí. V této době organizmus získává energii především oxidací aminokyselin, dojde ke snížení objemu svalové hmoty a námaha vynaložená při tréninku může přijít nazmar. Bylo zjištěno, že pro regeneraci vyčerpaného organismu je nejvhodnější období bezprostředně po tréninku, nejpozději do 30 minut po ukončení výkonu. V tomto tzv. okně pro regeneraci svalů (Muscle Recovery Windows) jsou lepší podmínky pro syntézu glykogenu i proteinů, dané zvýšenou citlivostí svalových buněk na insulin, který je nezbytným hormonem pro transport aminokyselin a sacharidů do svalu. V „okně pro regeneraci“ je syntéza glykogenu a proteinů přibližně třikrát rychlejší než v pozdějším období. Proto platí: „Čím dříve vypijete regenerační nápoj, tím kratší je doba regenerace, a tím dříve budete připraveni na další výkon.“ Nápoj After activity je právě pro tyto vlastnosti velmi oblíbená sportovní výživa nejen v kulturistice.

PENCO AFTER ACTIVITY Q10 je energetický regenerační nápoj, obnovující po zátěži (tréninku, závodu či nadměrné fyzické námaze) rovnováhu v organizmu. Doplňuje zásoby glykogenu ve svalech a játrech, a tím pomáhá předcházet potréninkovým katabolickým procesům. Energii dodávají jak jednoduché cukry (sacharóza, glukóza), tak i výše molekulární polysacharidy, aminokyseliny a proteiny. Bílkovinnou složkou jsou syrovátkové proteiny s vysokou biologickou hodnotou, které se poměrně rychle resorbují a pomáhají přepnout katabolický proces na anabolický.

Pro urychlení regenerace je PENCO AFTER ACTIVITY Q10 obohacen směsí volných aminokyselin BCAA (Branched Chain Amino Acids), které chrání svalovou tkáň a podporují anabolizmus. Jedna dávka regeneračního nápoje PENCO AFTER ACTIVITY Q10 poskytuje 350 mg směsi volných BCAA v ideálním poměru 50% leucinu, 30% valinu a 20% isoleucinu. Receptura navíc obsahuje aktivní látky s antioxidačním účinky (vitamíny C a E a stopové prvky zinek, mangan a selen), které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, jehož riziko roste s intenzitou fyzické zátěže. Koenzym Q10 je nejen účinný antioxidant, ale hraje také zásadní roli při získávání energie pro další metabolické pochody.

BCAA se přirozeně vyskytují v červeném mase, mléčných výrobcích a všech potravinách, které obsahují proteiny. Sportovci potřebují zvýšený příjem BCAA, neboť má schopnost chránit tělo před ztrátou svalů a navíc dokáže podpořit růst svalové hmoty. BCAA jsou jediné aminokyseliny, u kterých byla prokázána při cvičení oxidace. Jinými slovy, že BCAA umí tělo využít jako zdroje energie. Pro zvýšení účinnosti budování svalové hmoty je efektivní zvýšit i příjem proteinů. Proteiny se hodí pro sportovce, kteří mají problém nabrat svalovou hmotu, ale i jako účinný pomocník při hubnutí.

Nejenom účinný trénink, ale i odpovídající regenerace dlouhodobě přispívají ke zlepšení výkonu!
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1590 kJ
Sacharidy - uhlohydráty78 g
Sůl2 g
Tuky4 g
Z toho cukry52 g
Bílkoviny - proteiny7 g
Energetická hodnota379 kCal
Z toho nenasycené mastné kyseliny0.4 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Fosfor420 mg
Vitamín B1 - thiamin0.6 mg
Vitamín B12 - kobalamin3 mg
Vitamín B22.1 mg
Vitamín B3 - niacin6.5 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová8.8 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.8 mg
Vitamín B7 - biotin80 mcg
Vitamín C225 mg
Mangan1 mg
Měď0.2 mg
Selen24 mg
Sodík780 mg
Vápník540 mg
Zinek7.5 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Kyselina asparagová810 mg
Kyselina glutamová1300 mg
L-Alanin330 mg
L-Arginin210 mg
L-Cystein90 mg
L-Fenylalanin270 mg
L-Glycin110 mg
L-Histidin110 mg
L-Isoleucin620 mg
L-Leucin1080 mg
L-Lysin620 mg
L-Methionin120 mg
L-Prolin230 mg
L-Serin350 mg
L-Threonin550 mg
L-Tryptofan140 mg
L-Tyrosin260 mg
L-Valin706 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Koenzym Q104 mg
Dávkování:
Asi 30-50g (2-3 odměrky) prášku se rozmixuje ve 250-350 ml chladné vody nebo mléka. Pijte ihned po zátěži, nejlépe do 15 min. Alergeny: soja a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BS Blade 100% Whey Mass gainer 6000g

G 15 Anabolic gainer 3000g

Instant Mass Heavy weight 2000 g

Instant oats 1800 g chocolate




Výrobky značky:

Kategorie