Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 300 kapslí

Z
I
R
 
Kód zboží:44067062
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:484 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 100 kapslí 2+1

Golden Nature Vitamin D3 SOFTGELS je vitamin D ve své lépe využitelné živočišné formě. Softgelové kapsle vitaminu D3 rozpuštěné ve slunečnicovém oleji zajišťuji vysokou biologickou dostupnost a využitelnost vitaminu D3 organismem. Golden Nature Vitamin D3 obsahuje vysokou dávku vitaminu D3 2000 I.U.

GOLDEN NATURE VITAMIN D3 V SILNÉ DÁVCE 2000 I.U. VE VARIANTĚ SOFTGELOVÝCH KAPSLÍCH SE SLUNEČNICOVÝM OLEJEM PRO MAXIMÁLNÍ BIOLOGICKOU DOSTUPNOST.



Vitamin D řadíme mezi vitaminy rozpustné v tucích. Pro náš organismus je vitamin D nepostradatelný, jelikož hraje klíčovou roli ve vstřebávání a transportu vápníku do kostí a zubů. Vitamin D3 je jednou z forem vitaminu D, která je živočišného původu a mnohem lépe využitelná pro organismus.



Vitamin D3 umí organismu získávat z ultrafialového UVB slunečního záření, což nám zajišťuje dostatečná přísun vitaminu D v letních měsících. Zbytek roku jsme odkázání na jeho přísun potravou, případně doplňků stravy s obsahem vitaminu D3.

Vitamín D nalezneme v tučných mořských rybách, vejcích, mléčných výrobcích, celozrných potravinách a mnoho dalších.

Golden Nature Vitamin D3 SOFTGELS je vitamin D3 rozpuštěný ve slunečnicovém oleji, bez zbytečných přídavných, balastních látek a pojiv. Vitamin D3 rozpuštěný ve slunečnicovém oleji zajišťuje dobrou využitelnost vitaminu D organismem.

Golden Nature Vitamin D3 přispívá k:

přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu,
přispívá k normální hladině vápníku v krvi,
přispívá k udržení normálního stavu kostí,
přispívá k udržení normální činnosti svalů,
přispívá k udržení normálního stavu zubů,
přispívá k normální funkci imunitního systému,
podílí se na procesu dělení buněk,
Složení:
Složení v jedné kapsli:

Vitamin D3 (Cholekalciferol) - 50 μg (2000 I.U.) (1000 % RHP-Referenční hodnota příjmu)

Složení v kapsli: slunečnicový olej, vitamín D3

Složení obalu kapsle: želatina
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín D30.05 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli od den, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s vitamínem D3. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 1 kapsli od den. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie