Pyridoxin 60 tbl

I
Z
 
Kód zboží:37063015
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:51 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pyridoxin 60 tbl

Pyridoxin (vitamin B6) patří do skupiny vitaminů rozpustných ve vodě.

Podporuje normální funkci imunitního systému, čímž stimuluje přirozenou obranyschopnost. Přispívá k normální psychické a nervové činnosti, napomáhá normální tvorbě červených krvinek, které přenáší kyslík po celém organismu. Díky tomu podporuje snížení míry únavy a vyčerpání.

Dále přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, což je toxická látka, která přirozeně vzniká v organismu. Vitamin B6 přispívá k přeměně homocysteinu na netoxický cystein. Celý metabolismus homocysteinu je vedle pyridoxinu podporován také vitaminem B12 a kyselinou listovou.
Složení:
Pyridoxin hydrochlorid, plnidla: mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý, látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý, potah: hydroxypropylmethylcelulóza, glycerol, karnaubský vosk.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín B6 - pyridoxin20 mg
Dávkování:
1 tableta denně. Tabletu celou spolkněte a zapijte dostatečným množství tekutiny. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař. Skladujte: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na pravé straně obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamín B12 120 tablet

Pantothenová kyselina vitamin B5 100 tablet

Vitamín D3 baby od narození 400IU 10ml

Vitamín D3 1000 IU 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie