Black Devil 240 kapslí

E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:35095005
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:589 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Black Devil 240 kapslí

Díky kombinaci přírodních složek způsobuje BLACK DEVIL v organismu mladého sportovce rapidní nárůst hladiny testosteronu.
Unikátní aminokyselina - kyselina asparagová DAA - působí současně na mozkový podvěsek, stejně jako na varlata a u mladých mužů, kteří jsou na vrcholu produkce endogenního testosteronu, zvyšuje koncentraci LH o 33% a testosteronu až o 42%. DAA, na rozdíl od prohormon a anabolických steroidů, nezpůsobuje zablokování osy mezimozek - podvěsek mozkový - varlata, díky čemuž u mladých mužů zvyšuje libido a rozmnožovací funkci a u sportovců udržuje přirozenou produkci testosteronu. DAA současně zabraňuje přeměně testosteronu na ženské hormony způsobující gynekomastii a stimuluje uvolňování růstového hormonu.

Pro zvýšení účinku obsahuje DAA BLACK DEVIL kompletní steroidní saponiny Tribulus a Fenugreek zajišťující maximální syntézu a využití testosteronu organismem.

Vitamínový komplex ZMA zajišťuje minimální produkci škodlivého DHT z testosteronu, dále zlepšuje noční syntézu a působení anabolických hormonů.
Dokonalá potréninkové regenerace a rychlé přizpůsobení zvyšující se tréninkové zátěži bylo dosaženo doplněním složení BLACK DEVIL o extrakt z rostliny Maca tzv. "Peruánský ženšen".

STUDIE:

Maca (Peruánský ženšen) přezdívaný Černý ďábel – posiluje energetický systém, pomáhá proti stresu a únavě, omezuje depresivní nálady, pozitivně ovlivňuje sexuální život. Má vysoký obsah železa, vápníku, hořčíku, vitamínu C a fosforu. Je cenným zdrojem energie.

Už před více než 2000 lety byla základní součástí jídelníčku původních obyvatel starého Peru, kteří využívali její schopnosti k posílení organismu, zvýšení energie, vytrvalosti a síly. Jedná se o celoroční rostlinu z čeledi brukvovitých, z níž se konzumují světlé hlízy podobné ředkvičce či pastiňáku.

Roste a pěstuje se ve vysokých nadmořských výškách 3500 – 4500 m peruánských a bolívijských And, v drsných klimatických podmínkách, kde se jí daří nejlépe. I dnes je významnou potravinou indiánských i hispánských obyvatel Peru. Pro své téměř zázračné schopnosti se stává čím dál oblíbenější i mimo Peru.

Maca se řadí mezi silné adaptogeny, což jsou rostliny zvyšující odolnost organismu vůči stresovým situacím. Fungují na principu udržování homeostázy – rovnováhy všech tělesných systémů, na rozdíl od substancí zaměřených na jeden určitý symptom. Maca, jakožto adaptogen, je schopna významně zvýšit energii, pokud je to zapotřebí, ale v opačném případě nestimuluje víc než je třeba. Dle vědeckých výzkumů může Maca významně posílit imunitní systém a celkovou tělesnou vitalitu. Dosud nejsou známy žádné negativní efekty užívání.

Složení:
kyselina asparagová (D), extrakt z kořene maka Lepidium meyenii, extrakt z plodů kotvičníku zemního Tribulus terrestris, potravinářská želatina, extrakt z pískavice Trigonella foenum-graecum, aspartam hořečnatý, stearan hořečnatý (protispékavá látka), zinek metionin, hydrochlorid pyridoxin, oxid titaničitý (barvivo)
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B6 - pyridoxin0.14 mg
Zinek0.33 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
Kyselina asparagová375 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Maca extrakt 150 mg
Pískavice řecké seno100 mg
Tribulus Terrestris extrakt125 mg
ZMA62.5 mg
Dávkování:
8 kapslí denně, zapíjet větším množstvím vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, informujeme vás, že níže uvedený popis výrobku není v souladu s novou legislativou platnou od 14. prosince 2014. Výrobky, vyrobené před tímto datem je možné nadále prodávat se starými popisy - do vyprodání zásob. Tak, jak budeme postupně uvádět do prodeje produkty vyrobené po 14. prosinci 2014, budeme také měnit popisy ve shodě s platnou legislativou EU.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

SRH stimulant růstového hormonu 100 kapslí

Tribulus 90% 90 kapslí

Zlaté mléko kurkuma 300g

Fertility for Men 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie