Arginine 1200 90 tablet

B
S
R
O
A
X
V
 
Kód zboží:33044011
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:153 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Arginine 1200 90 kapslí

ARGININ MAXX 1200 obsahuje L-Arginin, který hraje důležitou roli v mnoha biologických procesech. Jako aminokyselina, obsažena ve většině bílkovin, se podílí na tvorbě svalové hmoty. Jako prekurzor oxidu dusnatého NO má vliv vazodilataci cévního řečiště v periferních oblastech těla. Jejich rozšířením dochází lepšímu transportu živin a kyslíku do svalů a tím i jejich rychlejší zásobení a regeneraci. Pravidelným příjmem L-argininu pomáháte budování čisté svalové hmoty bez tuku, síly a vytrvalosti.

Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Určeno pro zvláštní výživu. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučené dávkování. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Složení:
Arginin HCl, transparentní želatinová tobolka, látka protispékavá: stearan hořečnatý E470b
Aminokyseliny v 1 tabletě:
Arginin HCL600 mg
Dávkování:
1 až 2x denně 2 tobolky.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Methionine 1000 mg 120 kapslí

Arginin 100 cps.

A-AKG 300g

Supreme pure A-AKG 200 g




Výrobky značky:

Kategorie