Enervit Carbo Flow sport 400 g cacao

E
X
V
N
 
Kód zboží:12014001
Výrobce:Enervit
Dostupnost:skladem
 
Cena:568 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Enervit Carbo Flow sport 400 g cacao

Vhodný doplněk pro intenzivní nebo dlouhodobé výkony. Enervit Carbo Flow vám může pomoci dosáhnout magického stavu “FLOW”, úrovně dokonalého soustředění, v němž jste dlouhodobě zcela pohlceni a zapáleni pro svůj výkon a oblíbenou činnost.

Enervit Carbo Flow je speciálně navržen pro sportovce, kteří usilují o dosažení vrcholného stavu přípravy na sportovní výkon, kdy každý detail je důležitý. Enervit Carbo Flow je exkluzivní produkt založený na specifických sacharidech (izomaltulóza, maltodextrin), kakaových flavanolech, vitamínu B1 a vašem novém oblíbeném rituálu před závody.

Účinky

Kakaové flavonoidy pomáhají udržovat cévy pružné a přispívají k optimálnímu průtoku krve, které přenáší kyslík do svalů a mozku. Flavonoidy se přirozeně vyskytující v kakau, ale Enervit Carbo Flow obsahuje specifické druhy kakaa (Hi-Flavanol), který obsahuje až 8x více flavonoidů než ostatní běžná kakaa. Jedna dávka Enervit Carbo Flow (2 odměrky) poskytne 400 mg kakaových flavonolů.
Složení:
Isomaltulóza (77 %)*, Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10,6 %), Maltodextrin (5,8 %), Kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,74 %), Regulátor kyselosti: uhličitan draselný, Zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulózy, Aroma, Sůl, Thiamin hydrochlorid.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1546 kJ
Nasycené (tuky)0.98 g
Sacharidy - uhlohydráty84.2 g
Sůl0.646 g
Tuky1.58 g
Z toho cukry77 g
Bílkoviny - proteiny3.31 g
Energetická hodnota364 kCal
Z toho škrob7.3 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin1.16 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
kakaové flavanoly702 mg
Dávkování:
Příprava: Rozmíchejte 1-2 odměrky ve 150 - 200 ml vody nebo mléce. Dvě odměrky denně po dobu jednoho týdne před výkonem nebo jedna odměrka denně po dobu dvou týdnů před výkonem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitargo 1000 g natural

Glycodex Pure 1000 g

Optimass hydrobeef gainer 2500 g

Oat king instant oats 4kg bílá čokoláda




Výrobky značky:

Kategorie