Redita Stevia & Cukr - 350 g

D
Z
E
Q
 
Kód zboží:05015051
Výrobce:Prom In
Dostupnost:skladem
 
Cena:66 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Redita Stevia cukr 350 g

Stevia – sladká bylina. Tuto podivuhodnou rostlinu využívali domorodí indiáni v subtropických a tropických oblastech Jižní Ameriky již od nepaměti nejen pro její sladkost (prakticky všechny části rostliny jsou zhruba třicetkrát sladší než řepný cukr), ale i pro v dnešní době již prokázané pozitivní zdravotní účinky – snižuje krevní tlak, rozšiřuje cévy, má silné antibakteriální, antivirové a antioxidační efekty... a tímto bonusem se nemůže pochlubit žádné jiné sladidlo! Abychom nemuseli přežvykovat části rostlin, tak se v současné době používá extrakt, který vykazuje ještě o řád vyšší sladivost (zhruba až třistakrát větší než řepný cukr) a tím se zcela po této stránce vyrovná ostatním umělým sladidlům.

přírodní sladidlo

pozitivní zdravotní účinky

pomáhá ke snížení krevního tlaku

pomáhá rozšiřovat cévy

má silné antibakteriální efekty

má silné antivirové efekty

má silné antioxidační efekty

vhodné k redukčním dietám

vhodné pro vaření a pečení

Použití sladidla ze Stevia je opravdu universální a tedy zdaleka nejen k oslazení kávy, čaje či jiných nápojů, ale i k pečení a vaření (což se nedá říci například o aspartamu).

Kombinace extraktu Stevia s řepným cukrem snižuje energetický obsah výsledného produktu na polovinu při naprosto identické chuti – což se opět nedá říci o většině umělých sladidel. Nejenom ženy a muži držící redukční diety jistě přivítají, že jedna kávová lžička tohoto přípravku obsahuje pouze 14 kcal., ale snížit nadbytečný kalorický obsah stravy je jistě žádoucí pro naprostou většinu z nás – vždyť obezita představuje nejrozšířenější epidemii naší civilizace! Ať tedy usilujete o snížení tělesné váhy nebo jste sportovec s nutností udržet svoji hmotnost či chcete pouze omezit příjem sacharidů a tak „srazit" energetický obsah stravy, tak používejte kombinaci Stevia s řepným cukrem všude tam, kde je to jen možné! A navíc uděláte něco pro své zdraví.
Složení:
Cukr, stevia
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Dávkování:
Dle potřeb lze přidat do snídaňových kaší či sladkých dezertů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Dextrose100 hroznový cukr 1500g sáček

Sušené mléko odtučněné 1 kg sáček

Maltodextrin 2 x 1300 g

Glukóza 1 kg




Výrobky značky:

Kategorie