D-AA 100 kapslí

E
Q
B
S
X
V
 
Kód zboží:02106011
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:485 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Amix D-AA 100 kapslí

D-AA 100cps BOX
Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu
D-AA Max Pure je nový revoluční doplněk výživy založený na základě účinků D-Asparagové kyseliny.Tato D-forma Asparagové kyseliny je jedním z nejnovějších „zvyšovačů hladiny testosteronu“ na trhu. Jedná se o neesenciální, přirozeně se vyskytující aminokyselinu. V lidském těle vyskytuje nejvíce ve varlatech, hypofýze a hypotalamu, kde hraje klíčovou roli při tvorbě hormonů a následné větší produkci testosteronu.



Výhody:



- Zvyšuje přirozenou produkci testosteronu

- podporuje růst svalové hmoty a síly

- napomáhá zlepšení libida
Složení:
Složení v 5ti kapslích: D-Aspartic Acid 3000mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý



Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:

Energetická hodnota 363,2 kcal / 1544,4 kJ,

Bílkoviny 39,9 g, Sacharidy 48,5 g, Tuky 3,2 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
D-Aspartic Acid600 mg
Dávkování:
Základní denní dávka je 5 kapslí. Můžete užít najednou, případně rozdělit a užít během dne mezi jídly. Produkt užívejte maximálně po dobu 8 týdnů. Poté následuje pauza min. 4 týdny. Upozornění: Nevhodné pro děti a mládež do 21 let, těhotné a kojící ženy a registrované sportovce. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25˚C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Arginine 120 kapslí

Testoplast 800 mg 3 x 100 kapslí

Zlaté mléko kurkuma 300g

Testo F-200 testofuel 100 tablet




Výrobky značky:

Kategorie