Nitric 125 kapslí

B
S
R
M
O
X
V
 
Kód zboží:02091005
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:405 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nitric 125 kapslí

Unikátní suplement vyvinutý pro maximální nárůst síly, svalové hmoty a výkonnosti. Vlivem působení NO dramaticky rozšiřuje krevní řečiště tudíž přímo podporuje lepší proudění krve do svalů a tím i rychlejší distribuci živin a kyslíku do svalů. Podpora cirkulace krve má za následek rychlejší regeneraci, růst a napumpování svalivé hmoty!
Složení:
Složení v 5ti kapslích: L-Arginine-Alpha-Ketoglutarát 1000 mg, L-citrulin malát 1000 mg, L-Arginin Ethylester hydrochlorid 500 mg, L-Arginin-Alfa-Ketiosokapronát 500 mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), betain hydrochlorid 125 mg, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1546.3 kJ
Tuky0.9 g
Bílkoviny - proteiny89 g
Energetická hodnota364.1 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Betain hydrochlorid25 mg
L-citruline malate200 mg
Nitric triple force complex400 mg
Dávkování:
Denní dávku 5 kapslí vezměte 30-60 min před tréninkem. Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Black Jack 21 350g

NitroNox shooter 20 x 60ml

Nitro Virus 200 kapslí

Nitric Oxide 360 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie