VitarGo Crea-X 1000 g

B
E
R
S
X
V
C
F
 
Kód zboží:02014015
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:462 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitar Go Creax

Vitargo® je patentovaná forma sacharidu. Molekula Vitarga je téměř identická s molekulární strukturou svalového cukru glykogenu v lidském organizmu. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost během vysoce intenzivního fyzického výkonu. Neobsahuje aspartam!

Složení:
Složení na 75 g / 100 g: amylopektin - ječný škrob (Vitargo®), kreatin monohydrát 7,5 g / 10 g, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barviva: pouze pro příchuť pomeranč-extrakt z červené řepy, kurkumín; sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam K

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1580 kJ
Sacharidy - uhlohydráty82 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry0.5 g
Bílkoviny - proteiny10 g
Energetická hodnota380 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kreatin10 mg
Dávkování:
Rozmíchejte důkladně 1 odměrku (37,5 g) ve 100 ml vody a poté dolijte dalších 200 ml. Konzumujte zhruba 30 min. před sportovním výkonem. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Tento produkt byl vyroben v zařízení, které zpracovává výrobky obsahující mléko, vejce, sóju a korýše.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Oats and whey 1000 g

VitarGo Load 2000 g

Oat king pulver 100 % 4000 g

Gluten Free Oat flakes - 1000g




Výrobky značky:

Kategorie