Whey protein Actions 85% 1000 g

B
D
R
S
 
Kód zboží:01022015
Výrobce:Aminostar
Dostupnost:skladem
 
Cena:718 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Whey Protein Actions 85% 1000 g

Aminostar Whey Protein ACTIONS 85 je směsí vysoce biologicky hodnotných rychleji a pomaleji vstřebatelných bílkovin, které podporují nárůst svalové hmoty s prodlouženým účinkem.

Obsahuje:
- CFM syrovátkový izolát s přírodní strukturou bílkovin, podporujících nárůst svalové hmoty
- je bohatý na L-Glutamin a větvené aminokyseliny BCAA
- kaseinát vápenatý.
Složení:
Syrovátkový proteinový isolát CFM (z mléka), hydrolyzovaný kolagen, kaseinát vápenatý (z mléka), syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), kakao (u příchutě čokoláda), maltodextrin, emulgátor: sójový lecithin, zahušťovadlo: xanthan, aroma, sladidlo: sukralóza, barviva (u příchutě jahoda – extrakt z červené řepy, banán – tartrazin, košenilová červeň).

Může obsahovat stopy vajec a korýšů.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota376 kJ
Sacharidy - uhlohydráty7.7 g
Tuky1 g
Bílkoviny - proteiny85 g
Dávkování:
50 g (2 odměrky) prášku 2x denně, např. k dopolední přesnídávce a do ¾ hodiny po tréninku rozmíchejte ve 250 ml vody nebo nízkotučném mléce a dobře rozmíchejte. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku!




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Gourmet premium pro protein 10 x 25 g mixed bag

Hardcore Whey GH protein 908 g

Performance protein dark knight kakao 1000g

100% Grass fed Whey protein 900g




Výrobky značky:

Kategorie